Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ επιτίθεται μουσικά στον Τραμπ!

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ επιτίθεται μουσικά στον Τραμπ!

«Πώς μπορείς και κοιμάσαι;», τραγουδά στο νέο της κομμάτι «Don’t lie to me» (Μη μου λες ψέματα), ένα μουσικό «κατηγορώ» κατά του Τραμπ.

«Don’t lie to me» (Μη μου λες ψέματα) τιτλοφορείται το νέο τραγούδι της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ένα κομμάτι με πολιτικές αιχμές και σχόλια κατά του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Πώς θα κερδίσεις αν χάσουμε όλοι; / Αλλάζεις τα γεγονότα για να δικαιολογείσαι / τα χείλη σου κινούνται, αλλά τα λόγια σου μπαίνουν εμπόδιο», τραγουδά η 76χρονη Στρέιζαντ, επικρίνοντας τη σχέση του Τραμπ με την αλήθεια. Σύμφωνα με έναν πρόσφατο υπολογισμό της Washington Post, ο Τραμπ έχει κάνει περί τους 5.000 ψευδείς ή παραπλανητικούς ισχυρισμούς από την μέρα της προεδρίας του.

Δεν τον κατονομάζει, αλλά όλοι καταλαβαίνουν πως μιλάει για εκείνον, αφού σ’ ένα μέρος του κομματιού λέει ότι χτίζει «χρυσούς πύργους». Η διάσημη τραγουδίστρια είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ανοιχτά την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, ενώ σε παλαιότερη της συνέντευξη είχε μιλήσει για τον Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη και μισογύνη.

Εκτός του Προέδρου των ΗΠΑ, η τραγουδίστρια μιλά στο νέο της κομμάτι και για τον αμερικανικό λαό, λέγοντας πως είναι πεσμένος στα γόνατα και «ό,τι έχει χτίσει έχει γκρεμιστεί». Η κορύφωση, όμως, έρχεται στους εξής στίχους: «Δεν μας βλέπεις που κλαίμε; Που είναι ο νέος ορίζοντας;», τραγουδά η Στρέιζαντ, αφού προηγουμένως τον ρωτά «Πώς μπορείς και κοιμάσαι;».

Το «Do not Lie to Me» περιλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «Walls» (Τείχη). Πρόκειται για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με νέο υλικό από το 2005, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου 2018.

Πηγή: www.elculture.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter