Η Μυρτώ της Πάρου πήγε στο ΟΑΚΑ – Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της για τα προβλήματα που αντιμετώπισε (Photos)

Η Μυρτώ της Πάρου πήγε στο ΟΑΚΑ – Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας της για τα προβλήματα που αντιμετώπισε (Photos)

Να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θέλησε η Μυρτώ, η κοπέλα που είχε κακοποιηθεί βάναυσα στην Πάρο το 2012.

Όμως, σύμφωνα με τη μητέρα της, τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Μυρτώ ως ΑμεΑ ήταν τόσο πολλά, που έφθασε στο σημείο να αναγκαστεί η ίδια να δώσει στην κόρη της οξυγόνο.

Όπως αναφέρει, οι θέσεις για τα ΑμεΑ ήταν ένα απομακρυσμένο κλουβί, όπου δεν έφθανε αέρας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί το οξυγόνο.

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σήμερα αγώνας ΑΕΚ ΤΣΕΣΕΚΑ ΜΟΣΧΑΣ : Η ΜΥΡΤΩ στις θέσεις για ΑΜΕΑ ενα απομακρυσμένο κλουβί στο βάθος που ούτε ο αέρας φτάνει. Αναγκαστικά βάλαμε ΟΞΥΓΟΝΟ. Λυπάμαι πολυ ……αυτη ειναι η αντιμετώπιση της Ελλάδας στα ΑΜΕΑ το 2017.

Κοινοποίησε το να το δουν όλοι» έγραψε η μητέρα της.

Η αντίδραση της ΑΕΚ

Αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε επίσημα θέση υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι στα ευρωπαϊκά ματς τα ΑμεΑ δεν επιτρέπεται να είναι εντός γηπέδου λόγω των αυστηρών κανονισμών της UEFA.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στα παιχνίδια που έχει η ίδια την ευθύνη της διοργάνωσης του αγώνα, έχει θέσεις για ΑμεΑ σε μια πλατφόρμα στη θύρα 13B όπου είναι πιο ικανοποιητική η κατάσταση αλλά στα ευρωπαϊκά ματς δεν γίνεται ελέω… UEFA.

https://www.facebook.com/maria.kotrotsou.3/posts/1342343592550238

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter