Η μυστική λέσχη της Aston Martin

Η μυστική λέσχη της Aston Martin

Το Club των εκλεκτών ιδιοκτητών μοναδικών μοντέλων της Aston Martin με εισιτήριο 2.000.000 ευρώ.

Αν το θέλετε και έχετε την οικονομική δυνατότητα και υπομονή η Aston Martin μπορεί να κατασκευάσει για εσάς ένα και μοναδικό χειροποίητο αυτοκίνητο με προκαταβολή 2.195.382 ευρώ. Κάθε χρόνο οι Βρετανοί κατασκευάζουν δύο τέτοια οχήματα για δύο νέα μέλη του Secret One-Off Club. Αν θέλετε να γίνετε μέλος πρέπει να περιμένετε ως το 2020 καθώς οι θέσεις ως τότε είναι καλυμμένες.

Αν δαπανάτε εκατομμύρια ευρώ σε υλικά αγαθά σίγουρα τραβάτε την προσοχή και γνωρίζετε πολλούς σωστούς ανθρώπους. Αυτοί κατανοούν πως είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά εκατομμύρια και σας παραχωρούν κάποια προνόμια. Όπως να ασχολείται μαζί σας μία ολόκληρη αυτοκινητοβιομηχανία και να δημιουργεί μόνο για εσάς το μοντέλο που εσείς παραγγείλατε. Από το χώρο των εταιριών η Ferrari, η McLaren και η Rolls-Royce θα δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για εσάς. Τώρα στο club αυτό μπαίνει και η Aston Martin.

Θυμάστε το CC100, ένα πρωτότυπο που δημιουργήθηκε για τα 100α γενέθλιά της το 2013; Δημιουργήθηκαν δύο τα οποία πουλήθηκαν μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις, σε ιδιώτες πελάτες.

Ο νέος διευθυντής της Aston Άντυ Πάλμερ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης, αποκάλυψε πως οι μηχανικοί της εταιρίας εκτός από πρωτότυπο Valkyrie ( αξίας 2.703.833 ευρώ) δουλεύουν και πάνω σε δύο ειδικές εκδόσεις αυτοκινήτων.

«Έχουμε μια τελευταία κατηγορία αυτοκινήτων, η οποία είναι τα one-offs. Αυτά είναι τα πολύ-πολύ ειδικά αυτοκίνητα. Αυτά που ήδη έχετε δει είναι τα CC100 ή το GT12 Volante» είπε ο Πάλμερ και πρόσθεσε: Για αυτούς τους πολύ ιδιαίτερους πελάτες που θέλουν ένα πολύ ειδικό αυτοκίνητο, πουλάμε δύο από αυτά κάθε χρόνο. Μερικά από αυτά, παρεμπιπτόντως, δεν θα τα δούμε ποτέ. Η ζωή είναι τελικά άδικη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter