Η ΝΔ “αδειάζει” Κύρτσο για τα F16

Η ΝΔ “αδειάζει” Κύρτσο  για τα F16

Με καθυστέρηση μιας μέρας επιχειρεί η Πειραιώς να διαφοροποιηθεί από την ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γ. Κύρτσου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , με την οποία ουσιαστικά ζητά από τους Ευρωπαίους να μας τραβήξουν το αυτί για τη συμφωνία ενίσχυσης των F16.

Πηγές του Μοσχάτου αποδοκιμάζουν τώρα την κίνηση του βουλευτή, ενώ προηγουμένως ο Κ. Μητσοτάκης έγινε αποδέκτης σοβαρής εσωκομματικής αντίδρασης για τη στάση του κ. Κύρτσου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε έντονες πιέσεις από την κεντροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του ώστε να λάβει σαφείς αποστάσεις από την κίνηση του ευρωβουλευτή.

Δεν είναι τυχαίο ότι νωρίτερα  ο αρμόδιος Τομεάρχης Βασίλης Κικίλιας επανήλθε στο θέμα της συμφωνίας για την αναβάθμισης των αεροσκαφών, επαναλαμβάνοντας ότι είναι επιβεβλημένη.

Λέγεται ότι πιέσεις διευκρινιστικής τοποθέτησης έχουν ασκηθεί από την Πειραιώς και στον κ. Κύρτσο.

 Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος τονίζει πως “οι θέσεις της ΝΔ για τα εξοπλιστικά προγράμματα και για τα σχετικά λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου με εκφράζουν πλήρως και με καλύπτουν 100%”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter