Η ΝΔ αποκαθιστά τον Τραγάκη

Η ΝΔ αποκαθιστά τον Τραγάκη

Στην αποκατάσταση της οικογένειας Τραγάκη, μετά το ντόρο της βαρύγδουπης «αποβολής» του γιού του βουλευτή από τις λίστες υποψηφίων βουλευτών προχωρεί με αργά, αλλά σταθερά βήματα η ΝΔ .

Με ανακοίνωσή της για την επίσκεψη του αρμόδιου Τομεάρχη του κόμματος, Γ. Πλακιωτάκη στην Σαλαμίνα με αφορμή τη διαρροή μαζούτ από το δεξαμενόπλοιο Αγ. Ζώνη ΙΙ, η ΝΔ κάνει ειδική αναφορά στο όνομα του βουλευτή Γ. Τραγάκη, τον οποίο και διαχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου που συνόδευσαν τον τομεάρχη και τον αναπληρωτή τομεάρχη του κόμματος στην περιοχή του ατυχήματος.

Επισκιάζοντας ακόμη και την επίσκεψη του Γ. Πλακιωτάκη στην περιοχή που απειλήθηκε με οικολογική καταστροφή, η ΝΔ αισθάνθηκε την ανάγκη να υπογραμμίσει το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο κ. Τραγάκης ως βουλευτής Β΄ Πειραιά , μετείχε στο κομματικό κλιμάκιο,

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο κ. Τραγάκης από το κόμμα, διακινήθηκε η πληροφορία ότι ο γιός του Παναγιώτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του πατέρα του από τον Πρόεδρο της ΝΔ, την οποία η ΝΔ δε διέψευσε ή επιβεβαίωσε , όπως επίσης είχε δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας έτερη πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο γιός οδεύει προς τους ΑΝΕΛ…

Στον απόηχο της παρουσίας Τραγάκη στη Σαλαμίνα, ο αρμόδιος Τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ , επισήμανε τον κίνδυνο οικολογικής καταστροφής στη Σαλαμίνα και εκτίμησε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας αποδείχθηκε ‘κατώτερο των περιστάσεων’.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε: «Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας για την έγκαιρη απορρύπανση των ακτών της Σαλαμίνας, ο κίνδυνος να βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τεράστια οικολογική καταστροφή είναι υπαρκτός.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας, για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται κατώτερο των περιστάσεων, αφού αντέδρασε πολύ καθυστερημένα, αφήνοντας να χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον περιορισμό και τον έλεγχο του μαζούτ που διέρρευσε από το δεξαμενόπλοιο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter