Η ΝΔ επενδύει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία, τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι

Η ΝΔ επενδύει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία, τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι

Η ΝΔ, μετά τη συντριπτική της κοινοβουλευτική ήττα στη Βουλή για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, στρέφεται ακόμα πιο έντονα σε ακροδεξιές επιλογές. Αυτό τονίζουν κύκλοι της κυβέρνησης οι οποίοι αναφερόμενοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζουν ότι δεν διστάζει να επενδύσει πολιτικά στην αποτρόπαια δολοφονία ενός ανθρώπου, στο αίμα ενός φίλου του, σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά και τα φιλικά του Μέσα να εμφανίζουν την Ελλάδα, ως χώρα, όπου ανθίζει ατιμώρητο το έγκλημα. 

Οι κύκλοι της κυβέρνησης προσθέτουν επίσης: Για να φτάσει στο σημείο ο υποτιθέμενος μετριοπαθής κ. Δένδιας να παρουσιάζει την Ελλάδα ως “Κολομβία” και να μιλά για “περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια”. Απλά επιβεβαιώνει το πραγματικό του πρόσωπο, αυτό του ακροδεξιού αυταρχισμού. Και όλοι μαζί επιβεβαιώνουν, πως δεν υπάρχει φιλελεύθερη ΝΔ, παρά μόνο ένα υβρίδιο νεοφιλελεύθερων εμμονών για την οικονομία και την εργασία και ακροδεξιού φανατισμού για την κοινωνία. Το δόγμα νόμου και τάξης της Δεξιάς και της άκρας Δεξιάς, όμως, το γνώρισε καλά και το πλήρωσε ακριβά ο ελληνικός λαός. Όπως και το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία, που άνθισαν επί των ημερών τους.

Αναφερόμενοι στο κοινό έγκλημα, οι κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν πως μόνο την τριετία 2012-2014, με κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σημειώθηκαν 411 ανθρωποκτονίες, ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα, δηλαδή σε 2,5 χρόνια, έχουν σημειωθεί συνολικά 209. «Αν η πραγματικότητα δεν τους βολεύει, όμως, τόσο το χειρότερο γι’ αυτή», σχολιάζουν. Τέλος, υπενθυμίζουν στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Δένδια, ότι η επίδειξη σιδερένιας πυγμής δεν ταιριάζει σε δημοκρατικές δυνάμεις. «Παραπέμπει σε λογικές αστυνομικού κράτους, στις οποίες η ΝΔ τελευταία επιστρέφει με όλο και μεγαλύτερη ένταση», καταλήγουν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter