Η ΝΔ «γιορτάζει» και το σήμα της αλλάζει – Κι ας συνεχίζει να χρωστάει!

Η ΝΔ «γιορτάζει» και το σήμα της αλλάζει – Κι ας συνεχίζει να χρωστάει!

Μεγάλες αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία με την ευκαιρία των 44ων γενεθλίων της (4 Οκτωβρίου του 1974, από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή)!

Μην πάει ο νου σας στο καλό, παραμένει μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς, μακράν της Λαϊκής Δεξιάς και του Κέντρου με Βορίδη, Άδωνη και δεν συμμαζεύονται!

Αλλά, επειδή ο Κυριάκος θέλει να δώσει «λίγο χρώμα» κέντρου, μπας και μαζέψει ψήφους ένθεν κακείθεν (απ’ όπου να’ναι), αφού σκέφτεται να μαζέψει όλα τα ορφανά του ΠΑΣΟΚ (που σίγουρα δεν τα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ και κανείς άλλος), θέλει να βάλει λίγο χρώμα στο σήμα της, να φτιάξει τη συσκευασία μπας και αγοράσει κάποιος το νεοφιλελεύθερο περιεχόμενο. 

Αφού λοιπόν δέκα χρόνια πριν ο Σαμαράς είχε αφαιρέσει τον πυρσό (κομματάκι φασιστικός –μην καρφωνόμαστε), τώρα, μαθαίνουμε πως θα παραμείνει στα εθνικά χρώματα αλλά θα έχει και μια «πινελιά» ανοίγματος, γενικά και αορίστως…

Πάντως την ίδια ώρα που δαπανά χρήματα για την αλλαγή λογότυπου με ό,τι αυτό -δαπανηρό- συνεπάγεται η Νέα Δημοκρατία χρωστάει τα δάνεια της.

Ο ίδιος εξάλλου ο Κυριάκος λέει πως τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι απολιθώματα. Προφανώς και ακροβάτες με πιρουέτες και κωλοτούμπες!

Πάντως το νέο σήμα θα είναι “flexible”, θα προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με τη χρήση του…

Πληροφορίες πως θα είναι μαύρο, δεν επιβεβαιώνονται! 

Αντίθετα ωστόσο πληροφορίες επιμένουν πως επανέρχεται ο πυρσός, που μπορεί να δείχνει “συνέχεια” αν και δεν δημιουργεί καλούς συνειρμούς…

Η παρουσίαση θα γίνει στο Μουσείο Μπενάκη την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, εκεί ανάμεσα στην τούρτα και στα λεκτικά πυροτεχνήματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter