Η ΝΔ προπαγανδίζει τις πολιτικές της μέσα από το συνέδριό της

Η ΝΔ προπαγανδίζει τις πολιτικές της μέσα από το συνέδριό της

Τις δικές της «δημοσκοπήσεις», τις απαντήσεις δηλαδή των πολιτών , που μετέχουν στα ερωτηματολόγια των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος, βάζει στη βιτρίνα η ΝΔ , σε μια προσπάθεια να πείσει ότι οι πολιτικές της προτάσεις έχουν απήχηση.

«Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι συμμετέχουν ήδη στον προσυνεδριακό διάλογο, απαντώντας στα ερωτηματολόγια που έχουν διατεθεί διαδικτυακά. Πάνω από 85% είναι υπέρ μίας πολιτικής προσέλκυσης επενδύσεων και όχι υπέρ μίας επιδοματικής πολιτικής», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βασίλης Κικίλιας , κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Αναφερόμενος , στο πρώτο προσυνέδριο του κόμματος, που πραγματοποιείται στην προσεχή Κυριακή στη Νίκαια, υποστήριξε ότι εκεί «θα συναντηθούν εκπρόσωποι του κόσμου της εργασίας, ακαδημαϊκοί, άνθρωποι των επιχειρήσεων, που θα μοιραστούν το όραμα» της ΝΔ για τη χώρα.

Επιτιθέμενος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Κικίλιας υποστήριξε , για ια ακόμη φορά, ότι «ο κ. Τσίπρας μπλοκάρει τις επενδύσεις, υπερφορολογεί, είναι ο υπεύθυνος της γενιάς των 360 ευρώ». Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «καθυστερεί την έκδοση νέων συντάξεων» υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση «έχει κηρύξει στάση πληρωμών, αφού οι οφειλές του κράτους προς τους ιδιώτες έχουν ξεπεράσει τα 6,5 δις ευρώ».

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε «άκρως φασιστική» τη στοχοποίηση του καθηγητή της Παντείου, Άγγελου Συρίγου , φωτογράφισε απραξία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το θέμα, ενώ …υπέδειξε υπό τύπον ρητορικής ερώτησης, την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter