Η ΝΔ τάζει στο στρατηγό Φράγκο έδρα στη Βουλή γιατί φοβάται ότι θα κάνει κόμμα

Η ΝΔ τάζει στο στρατηγό Φράγκο έδρα στη Βουλή γιατί φοβάται ότι θα κάνει κόμμα

Ξαναζεσταίνεται στη ΝΔ η προοπτική να ενσωματώσει στα ψηφοδέλτιά της τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο, μπροστά στο φόβο της δημιουργίας νέου κόμματος στα δεξιά της και ύστερα από τις δηλώσεις του ίδιου του στρατηγού με τις όποιες άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί ενός νέου σχηματισμού.

Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο ήταν βασικός ομιλητής, η Πειραιώς συζητά πλέον πολύ σοβαρά να ρίξει τα δίχτυα της στον κ. Φράγκο όχι όμως με μια απλή πρόταση ενσωμάτωσης στα ψηφοδέλτιά της, αλλά με προσφορά μιας θέσης, προφανώς εκλόγιμης, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Στους κόλπους της ΝΔ υπάρχει η εκτίμηση ότι «ο στρατηγός δεν θα δεχόταν, τίποτα λιγότερο από αυτό». Λέγεται ότι εκτός από «πολύ μεγάλες συμπάθειες», ο κ. Φράγκος έχει και «πολύ μεγάλες αντιπάθειες» και δή στις Ένοπλες Δυνάμεις, από τους κόλπους των οποίων προέρχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγός έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα ισχυρούς διαύλους επικοινωνίας με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Μάλιστα , στελέχη της ΝΔ δεν αφήνουν απαρατήρητη την πολύ θερμή υποδοχή του κ. Φράγκου , που μετέχει και στο Δ. Σ του ΠΑΟΚ, από τους οργανωμένους οπαδούς του στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης («είναι τρελός ο στρατηγός» , φώναξαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του) …

Ο Φράγκος Φραγκούλης, είχε απασχολήσει αρνητικά την επικαιρότητα όταν την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ και υπεύθυνος για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010 στην Αθήνα, καθώς κατά τη διάρκειά της ακούστηκαν οργανωμένα ακραία ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών από τους 39 άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού. Στη δίκη τους, το Δεκέμβριο του 2011 ο στρατηγός υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν είχε δώσει διαταγή ή οδηγία για τα συνθήματα που ακούστηκαν και ότι ..δεν αντιλήφθηκε ότι προέρχονταν από τη μονάδα του Λιμενικού Σώματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter