Η νεανική επιχειρηματικότητα στους “νεανικούς” υφυπουργούς

Η νεανική επιχειρηματικότητα στους “νεανικούς” υφυπουργούς

Δύο νέοι άνδρες, ηλικίας 33 ετών αμφότεροι, από την Ελλάδα και την Πολωνία είναι αυτοί που συζητούν τα θέματα της νεανικής επιχερηματικότητας και της ενίσχυσης της καινοτομίας στο πλαίσιο της συνεργασιας των δύο χωρών. 

Ο Έλληνες Υφυπουργός Οικονομίας Στάθης Γιαννακίδης και ο Πολωνός ομόλογός του, Μάρτζιν Οστιέπα, που βρέθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή.

Μοιάζει αρκετά σπάνια αλλά είναι το φυσιολογικό για τη νεανική επιχειρηματικότητα, τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τη δίκτύωσή τους να συζητούν δύο νέοι πολιτικοί, στην κατάλληλη ηλικία, ακόμη και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Ο Πολωνός Υπουργός επέδωσε στο Στάθη Γιαννακίδη, που μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, πρόσκληση για συμμετοχή της χώρας στο σχετικό φόρουμ που διοργανώνεται στην Πολωνία τον Ιούνιο του 2019.

Η σύσφιξη των σχέσεων και η αμφίπλευρη συνεργασία με την Πολωνία γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. To δώρο του Πολωνού πάντως ήταν – όπως συμβαίνει συχνά σε αυτή την κυβέρνηση – μια… γραβάτα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter