Η Nova καλωσορίζει το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Η Nova καλωσορίζει το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Benvenuto Campionato ή αλλιώς… η Nova καλωσορίζει το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Serie A και οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από τη σεζόν 2018-2019 ένα από τα σημαντικότερα πρωταθλήματα με τα περισσότερα ντέρμπι στον κόσμο!

Μεγάλοι αστέρες της «στρογγυλής θεάς» όπως οι Πάολο Ντιμπάλα, Μάουρο Ικάρντι, Ντράις Μέρτενς αλλά και ο δικός μας Κώστας Μανωλάς, θα παίζουν στα «γήπεδα» των αθλητικών καναλιών της Nova με στόχο να ράψουν το πολυπόθητο «Scudetto» στη φανέλα τους.

Κορυφαία κλαμπ όπως η Γιουβέντους (με 34 κατακτήσεις και 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια), η Ίντερ (18 κατακτήσεις), η Μίλαν (18 κατακτήσεις), η Ρόμα (3 κατακτήσεις), η Νάπολι (2 κατακτήσεις), η Λάτσιο (2 κατακτήσεις) και άλλες 14 ομάδες απαρτίζουν το πρωτάθλημα των 38 αγωνιστικών που θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαΐου 2019. Για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος και ενώ οκτώ ομάδες του έχουν κατακτήσει 28 ευρωπαϊκά τρόπαια, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στα γήπεδα της Serie A, θα διεξαχθεί η ιταλική εκδοχή της “Boxing Day” αγωνιστικής στις 26 Δεκεμβρίου.

Το πρωτάθλημα όπου όλοι κυνηγούν τη νίκη, καθώς μόνο το 22% των αγώνων έληξαν ισόπαλοι, ποσοστό που είναι το χαμηλότερο μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, διεξάγεται με δέκα αγώνες ανά αγωνιστική και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω μεγάλα ντέρμπι: Γιουβέντους – Νάπολι, Γιουβέντους – Μίλαν, Ρόμα – Γιουβέντους, Ίντερ – Μίλαν («Derby della Madonnina»), Ίντερ – Γιουβέντους («Derby d’ Italia»), Ρόμα – Λάτσιο («Derby de la Capitale»), Νάπολι – Ρόμα («Derby del Sole»), Νάπολι – Μίλαν, Νάπολι- Ίντερ, Λάτσιο – Γιουβέντους, Γιουβέντους – Τορίνο («Derby Della Mole»), Φιορεντίνα – Γιουβέντους, Τζένοα – Σαμπντόρια («Derby Della Lanterna»), Μπολόνια – Φιορεντίνα.

Οι ζώνες μετάδοσης των αγώνων είναι οι εξής: Σάββατο 16:00, 19:00 και 21:30, Κυριακή 13:30, 16:00, 19:00 και 21:30 καθώς και Δευτέρα στις 21:30. Το ραντεβού των φιλάθλων και συνδρομητών των καναλιών Novasports με το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δίνεται πλέον για τις 18 Αυγούστου.

Benvenuto Campionato στη Nova!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter