H Nova συναντά στο LA τον J. K. Simmons, πρωταγωνιστή της νέας σειράς «The Counterpart»

H Nova συναντά στο LA τον J. K. Simmons, πρωταγωνιστή της νέας σειράς «The Counterpart»

Με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό J. K. Simmons, ο οποίος δήλωσε λάτρης της Ελλάδας, συναντήθηκαν τα στελέχη της Nova, Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director και Χριστίνα Λάζου, Contracts & Negotiations Senior Manager, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης της Sony Pictures για την παρουσίαση των νέων ταινιών και σειρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, ότι η συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους Έλληνες ηθοποιούς στην ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ότι αναζητά την ευκαιρία να ξαναέρθει στη χώρα μας, καθώς θεωρεί ότι διαθέτει υπέροχα φυσικά μέρη για γυρίσματα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Κατερίνα Κασκανιώτη και η Χριστίνα Λάζου ανέλυσαν διεξοδικά στον J. K. Simmons την πρωτοβουλία για το νέο incentive scheme σχετικά με κινηματογράφηση στην Ελλάδα. Ο Οσκαρικός ηθοποιός έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όσα του ανέφεραν τα δύο στελέχη της Nova, διότι θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει πανέμορφα φυσικά μέρη για γυρίσματα.

Στο τέλος της συνάντησης ο J. K. Simmons ευχήθηκε στα στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας η νέα σειρά «The Counterpart», στην οποία πρωταγωνιστεί, να αγαπηθεί από τους συνδρομητές της Nova.

H νέα σειρά θρίλερ – επιστημονικής φαντασίας, «Counterpart», με πρωταγωνιστή τον Οσκαρικό J. K. Simmons, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, στις 22:00!

H Sony Pictures, το κορυφαίο studio του Hollywood που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office, συνεχίζει να δίνει αποκλειστικά το πρόγραμμά της στη Nova μέσα από τη μακρόχρονη συμφωνία τους που ανανεώθηκε το καλοκαίρι του 2016. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter