Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για το μεγαλύτερο λάθος της και τον μεγαλύτερο φόβο της – (Video)

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει για το μεγαλύτερο λάθος της και τον μεγαλύτερο φόβο της – (Video)

Αυτό που θεωρεί ως το μεγαλύτερο λάθος της αποκάλυψε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια διαφορετική από τις συνηθισμένες συνέντευξή της, στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για τον έρωτα, το θάνατο, την οικογένεια αλλά και για τα παιδιά της, λέγοντας μάλιστα ότι θεωρεί ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της το ότι δεν έκανε άλλο παιδί. «Νομίζω ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει. Ήθελα να κάνω ένα παιδί. Δεν ήμουν καθόλου σίγουρη πως θα το έπαιρνε η Αλεξία και ο Κώστας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είπε ότι έχασε τον καλύτερό της φίλο, σημειώνοντας ότι του μιλούσε για όλα της τα προβλήματα, «από τα γυναικεία, από το «ξεκινάω δίαιτα», μέχρι βεβαίως τα πολιτικά, τα οικογενειακά.»

«Η ζωή δεν σε πάει πάντα εκεί που θες εσύ. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ μικρή. Εκείνη την εποχή παντρευόντουσαν οι άνθρωποι. Παντρεύτηκα. Και ο Παύλος και ο πατέρας μου επέμεναν ασφυκτικά να τελειώσω τις σπουδές μου. Έκανα τα δύο παιδιά γιατί θεωρούσα τότε ότι λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας με τον Παύλο έπρεπε να κάνω παιδιά γρήγορα για να τα ζήσει ο Παύλος. Δεν υπολόγιζα βέβαια τη 17 Νοέμβρη. Με το γνωστό αισιόδοξο τρόπο έλεγα θα κάνω 2 στην αρχή και θα κάνω άλλα 2 στα 35. Νόμιζα, είχα την ψευδαίσθηση ότι ο άνθρωπος προγραμματίζει τη ζωή του. Βεβαίως όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο Θεός γελάει», είπε, περιγράφοντας τη σχέση της με τον Παύλο Μπακογιάννη.

Για την εφηβεία της είπε ότι τότε στα 14 της ήταν στην εξορία, στο Παρίσι, χωρίς κανέναν φίλο και, καθώς δεν ήθελε να παίρνει χαρτζλίκι από τον πατέρα της, πήγε σε διάφορα μέρη και κόλλησε ένα χαρτί με τα στοιχεία της, λέγοντας ότι κάνει baby sitting, για έξι φράγκα την ώρα. Όπως περιγράφει, όταν η μητέρα της, Μαρίκα Μητσοτάκη, είδε την αγγελία στο σούπερ μάρκετ, γύρισε και “ποιός είδε το Θεό και δε φοβήθηκε”.

H Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν, κατά τη Ντόρα Μπακογιάννη, “μαμά-κλώσσα”, δηλαδή μια παραδοσιακή μητέρα, που δε δούλεψε έξω και ήταν πάντα με τα παιδιά της, τραπεζώνοντας τους φίλους τους, προκειμένου να ξέρει ποιοί ήταν. Ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε όλη την οικογένεια, και, όπως είπε, ήταν “αυγοτάραχο” με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος. “Δεν υπήρχε περίπτωση να παίξεις τον έναν εναντίον του άλλου”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει ακόμη ότι έτρεμε τη δημοσιότητα, γι αυτό και, όπως λέει, όταν ήταν γραμματέας στο υπουργείο Συντονισμού, κανείς δεν ήξερε ότι ήταν κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

https://www.youtube.com/watch?v=Ntf6FLTLPM8

(Πηγή video: zappit.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter