H Θεσσαλονίκη γιορτάζει σε 40 φωτογραφίες (Photos)

H Θεσσαλονίκη γιορτάζει σε 40 φωτογραφίες (Photos)

Οι ημέρες της 28ης Οκτωβρίου με την εορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Δημητρίου αλλά και η επέτειος της απελευθέρωσής της ανήκουν κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ επιλέξαμε μερικές φωτογραφίες από το τριήμερο των εκδηλώσεων. 

Από την λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας Κανάλας Κύθνου, των λιψάνων του Αγίου Δημητρίου και της Ιερής Εικόνας του Αγίου Δημητρίου παραμονή της εορτής του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, 25 Οκτωβρίου 2017.

Από την τελετή παρασημοφόρησης της πολεμικής σημαίας του «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και επίδειξη μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με τη συμμετοχή φρεγάτας, ελικοπτέρου και ομάδας υποβρύχιων καταστροφών, στον θαλάσσιο χώρο δίπλα στο «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στο πλαίσιο εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού με την ευκαιρία της παραμονής του ιστορικού θωρηκτού στη Θεσσαλονίκη, 26 Οκτωβρίου 2017.

Από την πανηγυρική δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα στις 26 Οκτωβρίου 2017.

Και από την μαθητική παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη στις 27 Οκτωβρίου 2017.

Από την παρέλαση των μαθητών:











Από την δοξολογία:





Από την τελετή στο «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» 












Από την λιτανεία












Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter