Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Η «Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης» πίσω από τις επιθέσεις στην «Επιτροπή Σοφών»

Με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, η «Ομάδα Επαναστατικής Αντεπίθεσης» ανέλαβε την ευθύνη για σειρά εμπρηστικών επιθέσεων σε γραφεία και σπίτια εργατολόγων, μελών της λεγόμενης «επιτροπής σοφών» του υπουργείου Εργασίας.

Ο Δημήτρης Μπούρλος είναι μέλος της εν λόγω επιτροπής σοφών, που έχει ασχοληθεί με τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Η επίθεση στο γραφείο του είχε σημειωθεί στις 4 Ιανουαρίου, ενώ είχε προηγηθεί (στις 3 Ιανουαρίου) επίθεση στο σπίτι της προέδρου της Αναλογιστικής Αρχής του υπουργείου Εργασίας και μέλους της ίδιας επιτροπής, Ευφροσύνης Κουσκουνά.

Στα τέλη του 2015, ο κ. Μπούρλος σε συνέντευξή του είχε καταγγείλει ότι μέλη της Επιτροπής δέχονται υβριστικές επιθέσεις από τηλεφώνου και απειλές για τη ζωή τους από αγνώστους. Λίγο μετά, άγνωστοι είχαν ταχυδρομήσει στην Άννα Λιγωμένου, μέλος της εν λόγω επιτροπής και αντιπρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, φάκελο με σφαίρα και επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.