Η Πενέλοπε Κρουζ …Ντονατέλα!

Η Πενέλοπε Κρουζ …Ντονατέλα!

Η Ισπανίδα πρωταγωνίστρια Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε, την αδελφή του Τζιάνι Βερσάτσε, σε τηλεοπτική σειρά που θα αναφέρεται στη δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή μόδας από την Ιταλία, ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής.

Στη σειρά “Versace American Crime Story”, η μελαχρινή ηθοποιός που βραβεύτηκε με ‘Οσκαρ το 2009 για την ερμηνεία της στην ταινία “Vicky Cristina Barcelona” θα παίξει μαζί με τον ‘Εντγκαρ Ραμίρεζ, σύμβολο του σεξ από τη Βενεζουέλα (“Το κορίτσι του τραίνου”, “Joy”, “Carlos”…).

Ο Ραμίρεζ θα υποδυθεί τον διάσημο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής και δημιουργό της αυτοκρατορίας Βερσάτσε, που βρέθηκε νεκρός πάνω τα σκαλοπάτια της έπαυλής του στο Μαϊάμι Μπιτς στις 15 Ιουλίου του 1997 σε ηλικία 50 ετών.

Ο δολοφόνος του, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, ταυτοποιήθηκε ως ο ‘Αντριου Κιουνάναν, ο οποίος αυτοκτόνησε μερικές ημέρες μετά την φόνο του Βερσάτσε.

Η σειρά θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο στη μικρή οθόνη της 42χρονης σταρ, μιας από τις μούσες του Πέδρο Αλμοδόβαρ και από τις ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιτυχία όλων των εποχών.

Τα γυρίσματα της “Versace American Crime Story”, διασκευής του βιβλίου της αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, θα αρχίσουν τον Απρίλιο ενόψει της προβολής της του χρόνου.

Θα είναι η τρίτη σεζόν της σειράς “American Crime Story” που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κυρίως γιατί προχώρησε στην αναψηλάφηση της “δίκης του αιώνα” του Ο.Τζ. Σίμπσον, της υπόθεσης που συγκλόνισε τις ΗΠΑ. Η δεύτερη σεζόν θα εστιαστεί στον τυφώνα Κατρίνα και τη βραδεία αντίδραση των αμερικανικών αρχών στην καταστροφή.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter