Η Peugeot στην Θεσσαλονίκη

Η Peugeot στην Θεσσαλονίκη

Με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2.000τ.μ. ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο επίσημος διανομέας Grande Avenue – Γιαννίρης Α.Ε.

Ο Όμιλος Γιαννίρη έχει σχεδόν 50 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1971 από τον Ιωάννη Γιαννίρη σκιαγραφώντας μια πορεία που υπογράφεται από αξιοπιστία, σύγχρονη αντίληψη και συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Με την ανάληψη της Peugeot από τον Όμιλο Συγγελίδη το 2014 η οικογένεια Γιαννίρη δημιούργησε την Peugeot Γιαννίρης Grande Avenue καλύπτοντας την ανατολική Θεσσαλονίκη. Σήμερα, ολοκληρώνει την παρουσία της Peugeot στο Νομό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στη γαλλική premium μάρκα καθώς εγκαινιάζει τις νέες πολυτελείς εγκαταστάσεις της στην οδό Μοναστηρίου 271.

Η επένδυση της εταιρείας με τη νέα μονάδα στη δυτική Θεσσαλονίκη ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την φιλοσοφία του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημου εισαγωγέα της Peugeot, που συνεχίζει ακατάπαυστα να στηρίζει την επέκταση της Γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς και αποσπώντας διεθνείς βραβεύσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter