Η πρεσβεία των ΗΠΑ κάλεσε την πρεσβεία της Αυστραλίας σε «γατοπιτζάμα πάρτι» – Το περίεργο mail

Η πρεσβεία των ΗΠΑ κάλεσε την πρεσβεία της Αυστραλίας σε «γατοπιτζάμα πάρτι» – Το περίεργο mail

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αυστραλία ζήτησε συγνώμη για ένα περίεργο e-mail που έφτασε σε μία σειρά από επαφές της, με μία φωτογραφία που έδειχνε μία γάτα ντυμένη με πιτζάμες να κρατάει ένα πιάτο με μπισκότα. 

Το μήνυμα με τίτλο “Meeting” εστάλη «κατά λάθος» σε άγνωστο αριθμό παραληπτών, όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ στην Καμπέρα.

Στη φωτογραφία μία γάτα εμφανίζεται να φορά πιτζάμα “Cookie Monster” κρατώντας ένα πιάτο με μπισκότα. Μάλιστα το email-πρόσκληση έδινε τη δυνατότητα στους παραλήπτες να απαντήσουν αν θα παρευρεθούν στην «σύσκεψη».

Μόλις αντιλήφθηκε το λάθος της, η πρεσβεία ζήτησε συγνώμη για το συμβάν και υποστήριξε πως επρόκειτο για ένα «λάθος εκπαίδευσης» του προσωπικού της.

«Συγνώμη που απογοητεύουμε όσους από εσάς είχαν προγραμματίσει να έρθουν στο πιτζάμα-πάρτι για γάτες, αλλά τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι ειδικότητά μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ, Γκάβιν Σαντγουάλ, στην αυστραλιανή έκδοση του Associated Press.

«Ήταν ένα λάθος εκπαίδευσης που έκανε ένα νέος υπάλληλος του προσωπικό μας, κατά τη διάρκεια δοκιμών της νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικής ενημέρωσης».

Ο Σάντγουαλ υποσχέθηκε πάντως ότι το νέο σύστημα ελέγχου θα διασφαλίσει πως δεν θα συμβούν παρόμοια λάθη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter