Η πρώτη κυρία της Βραζιλίας έπεσε σε λίμνη για να σώσει το σκύλο της – Απολύθηκε ο φρουρός που δεν βοήθησε

Η πρώτη κυρία της Βραζιλίας έπεσε σε λίμνη για να σώσει το σκύλο της – Απολύθηκε ο φρουρός που δεν βοήθησε

H Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας Μαρτσέλα Τεμέρ έπεσε με τα ρούχα της μέσα σε μια λίμνη που βρίσκεται στους χώρους του προεδρικού μεγάρου στη Μπραζίλια για να σώσει τον σκύλο της, όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι της προεδρίας και μετέδωσε το BBC.

Όταν βρήκε τον Πίκολι, ένα σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ, να προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στη λίμνη, η Τεμέρ δεν δίστασε να βουτήξει με τα ρούχα για να τον σώσει.

Ένας άνδρας της προσωπικής της ασφαλείας, ο οποίος αρνήθηκε να σώσει τον Πίκολι, απολύθηκε έπειτα από το περιστατικό αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 22 Απριλίου.

Η Τέμερ περπατούσε στον κήπο του μεγάρου με τον γιο της Μικελτσίνιο και τον Πίκολι όταν το ζωηρό τζακ ράσελ έτρεξε προς την λίμνη, έπεσε μέσα αλλά μετά δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ και η οικογένειά του έχουν δύο σκύλους: τον Πίκολι και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, τον Θορ.

https://www.instagram.com/p/BYg4DFnAcmy/

Όπως σημειώνει πάντως το BBC, η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας των ζώων RSPCA καλεί τους πολίτες να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να σώσουν ένα ζώο που έχει πέσει στο νερό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter