Η πρώτη νίκη! H 8χρονη Ευαγγελία πετά για Λονδίνο

Η πρώτη νίκη! H 8χρονη Ευαγγελία πετά για Λονδίνο

Έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι στην ελπίδα, είναι η Ευαγγελία, καθώς όπως γνωστοποιεί ο πατέρας της Αλέξανδρος Καστρινάκης συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειάζεται για να μεταβεί η μικρή καρκινοπαθής στην Αγγλία.

Όπως πάντως γίνεται γνωστό από τον πατέρα της μικρής τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν καλύπτουν τις ανάγκες για τα πρώτα έξοδα.

Για το λόγο αυτό γίνεται έκκληση, καθώς το ποσό που χρειάζεται για διαμονή αλλά και άλλες εξετάσεις είναι μεγάλο, η προσπάθεια να συνεχιστεί.

Τι λέει ο  Αλέξανδρος Καστρινάκης:

«Μία υπόσχεση! Σε τρεις μέρες το Παιδί σου θα είναι Αγγλία! Μου είπε η άγνωστη. Κ έτσι θα γίνει. Τα Χανιά με στήριξαν, με βοήθησαν και το παιδί μου θα ταξιδέψει Αγγλία. Μαζεύτηκαν τα χρήματα για την εισαγωγή του παιδιού μου, το παιδί μου θα το πάω αγκαλιά και θα περάσω το κατώφλι της κλινικής για την ελπίδα ζωής. Τα Χανιά με βοήθησαν. Πόσα ευχαριστώ μπορώ να πω; Δεν φτάνουν.

Σας παρακαλούμε μην σταματήσετε την προσπάθεια, τα έξοδα είναι πάρα πολλά, για τη διαμονή μας, για τις περαιτέρω εξετάσεις. Όταν θα μου πούνε, συγγνώμη πρέπει να κάνουμε μια έξτρα εξέταση που το κόστος θα ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα, να μπορώ να ανταποκριθώ.

Τα χρήματα φτάνουν για να περάσω το κατώφλι και γι αυτό σας ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου. Μην με ξεχάσετε, μην ξεχάσετε την Ευαγγελία, σας παρακαλώ, μου δώσατε το βήμα να περάσω το κατώφλι, εσείς τα Χανιά, όλα τα κρητικά site που ανάδειξαν το πρόβλημα μου και με βοήθησαν τόσο πολύ, μη με ξεχάσατε. Θα μπούμε, Ναι, αλλά πρέπει να ανταποκριθούμε στα έξοδα, ώστε να βγούμε κιόλας από εκεί. Για όλα αυτά που θα χρειάζεται να ανταποκριθώ.

Απλά μην ξεχάσετε την Ευαγγελία. Μέσα από την καρδιά μου. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, τον καθένα ξεχωριστά, για τα κρητικά site που με στήριξαν τόσο πολύ, για την κ. Ιωάννα Ροζάκη που έβγαλε το παιδί μου στον αέρα. αρ. Λόγ. 6635-106838-558 και IBAN GR08 0171635000663510 συνεχίστε δυναμικά. Μη μας ξεχάσετε..»

Πηγή: zarpanews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter