Η Renault στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών

Η Renault στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών

Στη θέση του οδηγού του 70ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (17 έως 28 Μαΐου) βρίσκεται η Renault, με περισσότερα από 330 αυτοκίνητα της να συνοδεύουν μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της 7ης τέχνης.

Η σχέση της Renault με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, δεν είναι κάτι το καινούριο, αφού η μεγάλη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αποτελεί σε σταθερή βάση επίσημο υποστηρικτή του από το 1983. Τη φετινή χρονιά, 330 αυτοκίνητα της Renault που φέρουν το σήμα κατατεθέν του φεστιβάλ, τον Χρυσό Φοίνικα, θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Μεταξύ του στόλου θα βρίσκονται κορυφαίες εκδόσεις των ESPACE και TALISMAN, αλλά και τα ηλεκτρικά ZOE και TWIZY. Παράλληλα, για πρώτη φορά στο φεστιβάλ, θα χρησιμοποιηθεί και μια νέα πολυτελής έκδοση του Renault TRAFIC, με την ονομασία SpaceClass.

Σημειώστε ότι η Renault, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την 7η τέχνη από την ίδρυσή της, με τις πρώτες εγκαταστάσεις της εταιρείας να βρίσκονται δίπλα στο στούντιο των αδερφών Lumière στο Billancourt. Παράλληλα, μοντέλα της έκαναν συχνά την εμφάνιση τους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το CLIO που έχει ξεπεράσει τις 1800 εμφανίσεις ή το DAUPHINE με περισσότερες από 800 εμφανίσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter