Η Σαπεκοένσε επιστρέφει στη ζωή

Η Σαπεκοένσε επιστρέφει στη ζωή

Η Σαπεκοένσε επιστρέφει στη ζωή. Και το κάνει κυρίως με τους Ματρινούτσιο και Νέμεμ

, τους δύο παίκτες του συλλόγου που δεν βρέθηκαν στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας στο Μεντεγίν στης Κολομβίας και συνετρίβη στις 29 Νοεμβρίου, με συνέπεια 71 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Ο ακραίος και ο μέσος δεν ταξίδεψαν προς το Μεντεγίν, επειδή ήταν τραυματίες. Και έτσι σώθηκαν από την τραγωδία που κατέστρεψε το σύλλογο της Βραζιλίας.

Τώρα η Σαπεκοένσε ξεκινά από αυτούς, και με έντεκα ακόμα νέα παιδιά που προωθούνται από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα, καθώς και άλλες ενισχύσεις και δανεικούς παίκτες. Ηδη κάποιοι έχουν υπογράψει και έχουν τεθεί στην διάθεση του Βάγκνερ Μαντσίνι. Όπως έχει υποσχεθεί ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Κάρλος Μασίνγκα, θα είναι τουλάχιστον 25 παίκτες.

Η ομάδα της Βραζιλίας, η οποία έχασε 19 παίκτες στο τρομερό αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, θα συγκεντρωθεί την Παρασκευή στην Arena Conda. Η μνήμη της τραγωδίας παραμένει ζωντανή. Το γήπεδο είναι ακόμα ο προορισμός προσκυνήματος των φιλάθλων. Εκεί θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν στη Βραζιλία. Μεταξύ των νέων αφίξεων υπάρχουν Τούλιο και Μέλο (ήταν παλιά στην Σαπεκοένσε), μία άλλη επιστροφή είναι αυτή του Γουέσλι Νατά, μετά το τελευταίο πρωτάθλημα με την Μπαία. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που έρχονται από το εξωτερικό, όπως ο Ουρουγουανός αμυντικός Θεμπάγιος που τόνισε ότι αποτελεί «τιμή να φορέσει αυτό τη φανέλα που σημαίνει τόσα πολλά,» και ο πρώην παίκτης της Κορίνθιανς Αντρέι Τζιρότο, ο οποίος επέστρεψε στην χώρα του, αφού έπαιξε στην Ιαπωνία με την Κιότο Σάνγκα. Όλα αυτά, περιμένοντας να πραγματοποιηθεί το όνειρο της επιστροφής των Αλαν Ρουσέλ και Νέτο, επιζώντες της τραγωδίας του Μεντεγίν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter