Η «Σελεσάο» πετάει για Ρωσία… (Video)

Η «Σελεσάο» πετάει για Ρωσία… (Video)

Με πρωταγωνιστή τον Νειμάρ, που έχασε πέναλτι (53΄ το απόκρουσε ο Σίλβα) αλλά κατάφερε να σκοράρει (64΄), η Βραζιλία κέρδισε 3-0 την Παραγουάη και έγινε η πρώτη που εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

 Η «Σελεσάο» έχει αλλάξει. Μια άβυσσος χωρίζει την ομάδα από το τελευταίο Copa America. Έχει καταφέρει εννέα νίκες σε εννέα παιχνίδια με τον Τίτε, οκτώ σε οκτώ αγώνες με το νέο προπονητή στα προκριματικά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των «καναρινιών» μεταξύ 1977 και 1985, σε αυτό το στάδιο. Ξεπερνώντας ήδη ξεπεράσει την ομάδα Σαλντάνια και Πελέ στο δρόμο για το Μεξικό 1970. Κουτίνιο (34΄) και Μαρσέλο (στο 86΄) άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ για τους Βραζιλιάνους στο Σάο Πάουλο, στην Arena της Κορίνθιανς, απολαμβάνοντας έτσι την κορυφή της Νότιας Αμερικής, αποσπασμένοι 9 βήματα από την δεύτερη Κολομβία.

Αγνώριστη χωρίς τον αρχηγό της Λιονέλ Μέσι (τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές) η Αργεντινή γνώρισε την ήττα (2-0) στην Λα Παζ από την Βολιβία και πλέον περιορίζεται στην πέμπτη θέση, που εξασφαλίζει συμμετοχή σε διηπειρωτικό αγώνα play-off. Άρτσε (31΄) και Μορένο (53΄), τα γκολ των νικητών που γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους.

Στη Λίμα, το Περού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (30΄) από το γκολ του Κάρλος Σάντσες, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει με 2-1 απέναντι στην Ουρουγουάη, με σκόρερς τους Πάουλο Γκερέρο (35΄) και Έντισον Φλόρες (62΄)

Μία ήττα, που έδωσε στην Κολομβία, νικώντας (0-2) τον Ισημερινό στο Κίτο, την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση, διαμορφώνοντας ισχυρές συνθήκες πρόκρισης. Χάμες Ροντρίγες (20΄) και Κουαντράδο (34΄) οι σκόρερς για την ομάδα του Πέκερμαν

Στο Σαντιάγκο η Χιλή επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με δύο γκολ του Περέδες (7΄, 22΄) και ένα του Σάντσες (5΄) επικράτησε της Βενεζουέλας με 3-1 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, πετώντας από εκεί την Αργεντινή. Η ουραγός της κατάταξης, κατάφερε απλά να μειώσει (62΄) με τον Ροντόν.

https://www.youtube.com/watch?v=vFFCcXTaCTk

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter