Η σιβυλλική απάντηση της Μ. Παπαδοπούλου περί τέλους συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Η σιβυλλική απάντηση της Μ. Παπαδοπούλου περί τέλους συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Σιβυλλική ήταν η απάντηση που έδωσε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλουγλου, σχετικά με το ότι τελειώνει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν θα βγούμε από το μνημόνιο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Καλημέρα», με τον Γ. Αυτιά, τόνισε: 

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι οι ΑΝ.ΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται στη βάση δύο ιεραρχημένων στόχων: για την έξοδο της Ελλάδας από το μνημονιακό καθεστώς και για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτό που μένει να δούμε είναι πώς θα εξελιχθεί η πορεία των πραγμάτων και πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια. Η εντολή του ελληνικού λαού τον Σεπτέμβριο του 2015 ήταν σαφής: να υπάρχει στη χώρα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σχολίασε επίσης και τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κ. Κατσίκη περί ανταλλαγής κρατουμένων Ελλάδας και Τουρκίας:

«Ήταν προσωπικές του απόψεις. Ποτέ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν υπονοήσαμε ζήτημα ανταλλαγής. Δεν υιοθετούμε και δεν συμφωνούμε με τέτοιου είδους απόψεις επ’ ουδενί. Εμείς σεβόμαστε το κράτος δικαίου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter