Η Σίσι Σπέισεκ κάνει έκκληση στους θαυμαστές της να μην κάνουν τατουάζ την ηρωίδα Carrie από την ομώνυμη ταινία (Video)

Η Σίσι Σπέισεκ κάνει έκκληση στους θαυμαστές της να μην κάνουν τατουάζ την ηρωίδα Carrie από την ομώνυμη ταινία (Video)

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Σίσι Σπέισεκ έγινε γνωστή από τον ρόλο της ηρωίδας του Στίβεν Κινγκ, Κάρι Γουάιτ στην ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα “Κάρι, Έκρηξη Οργής” (Carrie, 1976).

Πρόσφατα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αισθάνεται ενοχές επειδή (τουλάχιστον) δύο γυναίκες θαυμάστριές της έχουν ένα τατουάζ Carrie.

Η 68χρονη ηθοποιός στην ταινία τρόμου βασισμένη στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ υποδύθηκε την Κάρι, μαθήτρια Λυκείου που ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και πιεσμένη από τους συμμαθητές και τη μητέρα της και ξεκινά μια εκστρατεία εκδίκησης.

https://www.youtube.com/watch?v=9tBYHLkXDIc

Η Σίσι Σπέισεκ σε συνέντευξη στους New York Times, είπε ότι είχε δύο συναντήσεις με θαυμάστριες που της έδειξαν με υπερηφάνεια τα Carrie Tattoo που είχαν κάνει.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν είναι ενθουσιασμένη με την επιλογή τους:

«Θα ήθελα πολύ να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία τώρα για να πω, παρακαλώ, νέοι άνθρωποι σε ολόκληρη την Αμερική, μην κάνετε τατουάζ με τους αγαπημένους σας κινηματογραφικούς χαρακτήρες. Αγοράστε μία αφίσα ή ένα σκίτσο του ήρωα. Ω Θεέ μου! Υπάρχουν δύο όμορφες νεαρές γυναίκες εκεί έξω στον κόσμο που περπατούν με τατουάζ Carrie και λυπάμαι πολύ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη μου από τους γονείς τους».

Η Σίσι Σπέισεκ συνεργάζεται και πάλι με τον Στίβεν Κινγκ, συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά τρόμου «Castle Rock» που βασίζεται στο σύμπαν των βιβλίων του συγγραφέα. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Hulu συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι, στις 25 Ιουλίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter