Η Σπυράκη δεν …ενημερώθηκε για τη συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ

Η Σπυράκη δεν …ενημερώθηκε για τη συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ

Αποσιωπώντας τις θετικές και ενθαρρυντικές δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την ελάφρυνση του χρέους, η ΝΔ επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, ζητώντας μείωση της φορολογίας.

Στη δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη παρέλειψε και την ελάχιστη αναφορά στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τη διευθύντρια του ΔΝΤ και απομόνωσε από τις κοινές δηλώσεις που έγιναν αμέσως μετά, μόνο εκείνες του Πρωθυπουργού.

«Ο πρωθυπουργός των φόρων διαβεβαιώνει, μια ακόμη φορά, ότι θα κλείσει εγκαίρως την αξιολόγηση», σχολιάζει η Μ.Σπυράκη για να προχωρήσει στην αντίστιξη ότι «την ίδια ώρα οι Έλληνες οφείλουν 125 δις ευρώ σε φόρους και εισφορές».

Εστιάζοντας σε δηλώσεις …εσωτερικής κατανάλωσης, ζήτησε τη μείωση των φορολογικών βαρών, αίτημα που διαφαίνεται ότι η ΝΔ θα ανεβάσει στην αντιπολιτευτική της ατζέντα το επόμενο διάστημα, ενώ παρατήρησε ότι «στον προϋπολογισμό προβλέπονται νέα μέτρα που θα αφαιρέσουν 1,9 δις από τα ελληνικά νοικοκυριά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter