Η στιγμή που συνελήφθη ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη (Video)

Η στιγμή που συνελήφθη ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη (Video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο φερόμενος ως δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη.

Αποκλειστικά πλάνα από τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης Δώρας, μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στα οποία φαίνεται ο δράστης να ακινητοποιείται από τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι πιθανότατα τοξικομανής, φέρεται να είχε ως κίνητρο τη ληστεία.

Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1, ο δολοφόνος την σκότωσε για… 25 ευρώ! Μέσα στην τσάντα της είχε 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια.

Πρόσθεσε πως στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter