H Stoiximan χορηγός στο Digital Marketing Academy by CollegeLink

H Stoiximan χορηγός στο Digital Marketing Academy by CollegeLink

Με το βλέμμα της σταθερά προσηλωμένο στην ελληνική αγορά εργασίας, η Stoiximan, συμμετείχε και υποστήριξε ως χορηγός το 4ο Digital Marketing Academy by CollegeLink που πραγματοποιήθηκε στο ACEin στην Αθήνα, στις 12-13 Οκτωβρίου.

12 εκπαιδευτές από τις εταιρείες που υποστήριξαν το DM Academy, 16 ώρες ομιλιών και 55 συμμετέχοντες ήταν οι σημαντικοί αριθμοί σε ένα διήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις πάνω σε βασικές θεματικές του Digital Marketing.

Οι συμμετέχοντες, αφού ενημερώθηκαν για τις τελευταίες πρακτικές και εξελίξεις μέσα από διαδραστικές παρουσιάσεις, απεύθυναν ερωτήσεις στους εκπαιδευτές, ενώ ακολούθησε η ενότητα networking όπου υπήρξε παράλληλα ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες πρόσληψης μέσα από πληροφορίες σχετικά με το τι προσόντα απαιτούνται για κάθε μία θέση όπου υπάρχει ανάγκη, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους.

Από την πλευρά της Stoiximan, οι Πέτρος Τρουλλινός (Senior Marketing Executive) και Χριστίνα Κιούση (International Marketing Executive), μίλησαν για τη συνολική προώθηση και υποστήριξη του brand και των υπηρεσιών της εταιρείας σε διαφορετικά κανάλια digital και παραδοσιακού marketing, κάτω από το πρίσμα της συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο ως Stoiximan, σε χώρες του εξωτερικού όπως οι Γερμανία, Αυστρία και Ρουμανία με το διεθνές της brand, Betano.

Απασχολώντας προσωπικό μεγαλύτερο των 450 ατόμων, η Stoiximan, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της, συνεργάζεται στενά με την College Link για την ενίσχυση και την στήριξη της απασχόλησης και σε αναφορά με τις νέες θέσεις εργασίας που προκύπτουν καθημερινά. Για αυτές τις θέσεις μπορεί να ενημερώνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος και στο https://stoiximan.bamboohr.co.uk/jobs/.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter