Η σύμπλευση της Φώφης με τη ΝΔ διχάζει το ΚΙΝΑΛ – Σφοδρές αντιδράσεις από τα κορυφαία στελέχη

Η σύμπλευση της Φώφης με τη ΝΔ διχάζει το ΚΙΝΑΛ – Σφοδρές αντιδράσεις από τα κορυφαία στελέχη

Η επιλογή της Φώφης Γεννηματά, από τη μία να ζητήσει εκλογές «εδώ και τώρα» αιφνιδιάζοντας τους εταίρους της στο Κίνημα Αλλαγής, καθώς τους ενημέρωσε μόλις δύο ώρες πριν το ανακοινώσει, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να μιλήσει στη Βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, που είχε ζητήσει η ίδια, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εντός του φορέα.

Συγκεκριμένα, η ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης η κ. Γεννηματά, συμπλέοντας ουσιαστικά με την γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, ενόχλησε σφόδρα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην σημερινή (σ.σ. Πέμπτη) συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του φορέα, επέλεξαν να μην παρευρεθούν ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Νίκος Ανδρουλάκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, τα τέσσερα κορυφαία στελέχη θέλησαν να δείξουν με την απουσία της τη διαφωνία τους με την στρατηγική επιλογή της Φώφης Γεννηματά να στρέψει τα αντιπολιτευτικά της πυρά μόνο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης και όχι και κατά της ΝΔ, παραβιάζοντας την κοινή απόφαση όλων για τήρηση ίσων αποστάσεων από τα δύο κόμματα…

Άρχισαν τα όργανα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter