Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ήταν όλοι εκεί

Η σύναξη των Καραμανλικών

Ήταν όλοι εκεί. Από τον Κώστα Καραμανλή, τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Βαγγέλη Μειμάρακη μέχρι το σύνολο, σχεδόν, της λεγόμενης καραμανλικής ομάδας, για να τιμήσουν τον "Νέστορα" της παράταξής τους, τον Γιάννη Βαρβιτσιώτη. 

Η σύναξη των Καραμανλικών έλαβε χώρα στη χθεσινή παρουσίαση του δεύτερου τόμου του βιβλίου του «Οπως τα έζησα». Αναφερόμενος στο βιβλίο ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της ΝΔ, επισήμανε ότι το έγραψε από καθήκον, γιατί «το κυρίαρχο χρέος είναι να μεταφέρεις τις εμπειρίες που απέκτησες στις επόμενες γενεές».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Κάρ. Παπούλιας, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, βουλευτές από όλα τα κόμματα και μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, μεταξύ των οποίων ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.  

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.