Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: «Φύλακες του γαλαξία 2» (Trailer)

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: «Φύλακες του γαλαξία 2» (Trailer)

Οι Φύλακες του Γαλαξία συνεχίζουν να ζουν την περιπέτεια στα όρια του σύμπαντος. Η αυτοσχέδια οικογένεια τους πρέπει τώρα να αφήσει τις διαφορές που έχουν κάποια μέλη μεταξύ τους και να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο.

Την ώρα που ένα μυστικό από τα παλιά κάνει άνω κάτω τη ζωή του Πίτερ Κουίλ, μια ισχυρή οντότητα απειλεί με αφανισμό τον γαλαξία. Και όπως σωστά μονολογεί το ρακούν Ρόκετ «πάλι εμείς πρέπει να σώσουμε τον γαλαξία από την καταστροφή».

H νέα φουρνιά ηρώων της Marvel κλέβει την παράσταση στο σίκουελ των «Φυλάκων του Γαλαξία». Από όπου μας άφησε το προ τριετίας χιτ συνεχίζει η παρέα με τον ίδιο σκηνοθέτη στο πιλοτήριο του σκάφους και το αποτέλεσμα είναι μία επική, απόλυτα pop περιπέτεια με χιούμορ και φυσικά άφθονη μουσική. Παλιοί εχθροί που γίνονται σύμμαχοι. Κλασικοί και δημοφιλείς χαρακτήρες από τα παλιά Marvel κόμικς που εμφανίζονται (μαζί με τον δημιουργό τους Σταν Λι που κάνει την κλασική cameo εμφάνιση του στο…διάστημα αυτή τη φορά) για να βοηθήσουν την αλλοπρόσαλλη συμμορία να τα βγάλει πέρα με τις νέες δυνάμεις του Κακού. Φευγάτο χιούμορ και σπαρταριστές ατάκες. Μια απρόσμενη αλληγορική διάσταση της αντιπαράθεσης πατρικού συμβόλου και γιου, με τις συνοδευτικές καταπληκτικές μουσικές του Awesome Mixtape #2 να παίζουν δυνατά βάζοντας φωτιά στην οθόνη. Και φυσικά το μέγα ατού της ταινίας παραμένει ο αυτοσαρκασμός που συνδυάζεται μαεστρικά με τα vintage χιτ του ρέμπελου Κουίλ και την εξαίσια οπερετική διάσταση ενός sci-fi καταστροφής που δεν χάνει στιγμή το κέφι και το φλέγμα του.

Φύλακες του γαλαξία 2 (Guardians of the Galaxy, vol. 2) (***)

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2017 (136)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν 

Παίζουν: Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Λι Πέις, Ντέιβ Μπαουτίστα, Σιλβέστερ Σταλόνε, Κερτ Ράσελ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter