Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17 στη Nova

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17 στη Nova

Από Πέμπτη 18/5 έως Σάββατο 20/5 με τη συμμετοχή Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Η «κούπα» των μικρών της Super League κρίνεται στο γήπεδο των καναλιών Novasports! Από την Πέμπτη 18 Μαΐου μέχρι και το Σάββατο 20 Μαΐου, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports2HD, την τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί φέτος στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», με τη συμμετοχή του γηπεδούχου Αστέρα Τρίπολης, της Ξάνθης, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου. Στον Α’ ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 θα αναμετρηθούν ο Αστέρας Τρίπολης με τη Ξάνθη, ενώ στο Β’ ημιτελικό που θα ακολουθήσει στις 20:00 κοντραριστούν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, με έπαθλο τη συμμετοχή στον τελικό και τη διεκδίκηση του τίτλου. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μαΐου στις 19:30.

Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιώργος Αργυρόγλου. Οι αγώνες θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO, αλλά και από το Web TV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter