Η Τερέζα Μέι χορεύει Abba και «Dancing Queen» σε ρυθμό Brexit! (Video + Photos)

Η Τερέζα Μέι χορεύει Abba και «Dancing Queen» σε ρυθμό Brexit! (Video + Photos)

Μπορεί εκεί στους συντηρητικούς να «σφάζονται» αλλά ο πρωθυπουργός Τερέζα Μέι εμφανίστηκε πολύ «cool» στο συνέδριο των Τόρις για να εκφωνήσει μια από τις σημαντικότερες ομιλίες της πολιτικής της καριέρας.

Η Μέι υπό τους ήχους των Abba ανέβηκε στη σκηνή χορεύοντας το «Dancing Queen» των ΑΒΒΑ, με ένα πλατύ χαμόγελο και αρκετή δόση αυτοσαρκασμού.

Λίγο πριν από την εκπνοή της τελευταίας ευκαιρίας για μία συμφωνία πριν από το Brexit και ενώπιον ενός κόμματος που απειλείται με διάσπαση, η Βρετανίδα πρωθυπουργός υπερασπίστηκε για μία ακόμη φορά το σχέδιό της στο Τσέκερς, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει την επίμαχη λέξη.

Μία αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία είναι προτιμότερη από τον τεμαχισμό του Ηνωμένου Βασιλείου, τόνισε η Μέι για να προσθέσει ότι «η Βρετανία δεν φοβάται να αποχωρήσει χωρίς συμφωνία, εάν αυτό χρειαστεί». Σε κάθε περίπτωση, προειδοποίησε ότι «η αποχώρηση χωρίς συμφωνία, η εισαγωγή δασμών και δαπανηρών ελέγχων στα σύνορα, θα είναι ένα κακό αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ε.Ε».

Ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε από το βήμα του συνεδρίου ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ο Μπόρις Τζόνσον, στο σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης, η Μέι επέμεινε στα μηνύματα ενότητας τώρα που οι διαπραγματεύσεις για το Brexit εισέρχονται στη «δυσκολότερη φάση τους».

«Μπαίνουμε στην πιο δύσκολη φάση των διαπραγματεύσεων», δήλωσε στην ομιλία της στο κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου. «Αλλά εάν μείνουμε ενωμένοι και διατηρήσουμε την ηρεμία μας, ξέρω ότι θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μια ικανοποιητική συμφωνία για το Ηνωμένο Βασίλειο, τόνισε η Μέι.

Σημείωση: Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, είχε ερωτηθεί στο παρελθόν για τις μουσικές της προτιμήσεις, απαντώντας πως το αγαπημένο της τραγούδι είναι τo «Dancing Queen» των Abba.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter