Harley-Davidson Athena

Harley-Davidson Athena

Η αδρεναλίνη (τρέλα) δεν πάει στα βουνά, αλλά στη θάλασσα. Στο φετινό Surf Art Festival Vol.5 θα γίνουν αγώνες επίδειξης μοτοσυκλέτας στην άμμο.

Στους πρώτους αγώνες στις αμμουδιές της Daytona, οι οποίοι πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα, νεαροί και μη ανέβαιναν στις μοτοσυκλέτες τους και έσκαβαν την άμμο. Έτσι και στην Ελληνική διοργάνωση θα συνδυαστεί η αγάπη για τις παραλίες με την αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και διοργανώνεται ένας αντίστοιχος αγώνα στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, στο γήπεδο Beach Volley, στο πλαίσιο του Surf Art Festival Vol. 5.

Η Harley-Davidson Athena ευχαριστεί όλα τα ανήσυχα πνεύματα που δήλωσαν συμμετοχή στην εκδήλωση Gent’s Sand Race, που διοργανώνει στο πλαίσιο του φετινού Surf Art Festival Vol.5.

Οι θέσεις έχουν καλυφθεί, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ταχύτατη. Όσοι κατάφεραν να έχουν μια θέση στο Gent’s Sand Race, έχουν ήδη ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες.

Επειδή η Κυριακή 17/6 θα είναι μια μέρα διασκέδασης για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας και της θάλασσας, και όχι μόνο, είναι όλοι καλεσμένοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες την Κυριακή 17/6 από τις 17:00 το απόγευμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter