Harley Davidson Sport Glide 2018

Harley Davidson Sport Glide 2018

Ανακαλύψτε τους ατελείωτους αυτοκινητόδρομους. Εξερευνήστε το γεμάτο στροφές επαρχιακό δίκτυο. Απολαύστε τη νυχτερινή οδήγηση στην πόλη. Δείτε τα πάντα, ζήστε τα πάντα.

Τολμήστε να κάνετε την καθημερινή σας μετακίνηση, συναρπαστική περιπέτεια. Το ολοκαίνουργιο Sport Glide θα σας βοηθήσει σε αυτό.

Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight , οι ολοκαίνουριοι επιθετικοί μαύρο-ασημί τροχοί “Mantis” από κράμα αλουμινίου και τα μαύρα τελικά της εξάτμισης δίνουν στο Sport Glide μια εντυπωσιακή, μυστηριώδη εμφάνιση. Επιπλέον το Sport Glide διαθέτει πληθώρα σύγχρονων τεχνολογιών, στις οποίες περιλαμβάνονται εμπρόσθιος φωτισμός LED, θύρα USB και ανάφλεξη χωρίς κλειδί.

Χάρη στον κινητήρα Milwaukee-Eight 107 κυβικών ιντσών, (1745 κ.εκ.) το Sport Glide διαθέτει την απαραίτητη ισχύ και ροπή για να ταξιδέψει με ταχύτητα σχεδόν οπουδήποτε. Το αντικραδασμικό του σύστημα επιτρέπουν άνετη οδήγηση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη μοναδική αίσθηση των Harley. Το ανεστραμμένο πιρούνι και το νέο πίσω μονό αμορτισέρ με εξωτερική ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς έξτρα αποσκευών και συνεπιβατών.

Το Sport Glide διαθέτει το πλήρως επανασχεδιασμένο πλαίσιο Softail για άνετη και ευέλικτη οδήγηση, συνδυασμό που καταλάβετε μόνο αν το οδηγήσετε.

Οι σκληρές πλαϊνές βαλίτσες διατίθενται στο βασικό εξοπλισμός. Αυτές οι βαλίτσες τοποθετούνται και αφαιρούνται χωρίς την χρήση εργαλείων και επιτρέπουν την άμεση μετατροπή της μοτοσικλέτας από custom touring σε μια λιτή εντυπωσιακή custom cruiser. Η γρήγορη αφαίρεση του μικρού φέρινγκ επιτρέπει την άμεση αλλαγή του χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας σας. Τοποθετήστε το φέρινγκ για περισσότερη άνεση στο ταξίδι σας ή αφαιρέστε το για μια πιο λιτή, αλλά εντυπωσιακή εμφάνιση cruiser. Το φέρινγκ προσφέρει προστασία από τον αέρα και άνεση στον αναβάτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter