Ηλεία: Νέο κρούσμα βάναυσης κακοποίησης ζώου (Photos)

Ηλεία: Νέο κρούσμα βάναυσης κακοποίησης ζώου (Photos)

 Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα κακοποιήσης ζώων από υποτιθέμενους «ανθρώπους»…

Αυτήν τη φορά, με δεμένα πόδια και με βγαλμένο το ένα του μάτι μετά από άγριο ξυλοδαρμό βρέθηκε να ψυχορραγεί στην άκρη του δρόμου στην περιοχή Στρούσι Ηλείας το σκυλάκι της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, η Αντα Παναγιωτοπούλου μέλος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Λεχαινών μετέφερε αμέσως το δύστυχο ζώο στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά Ηλείας .

« Είναι άσχημα κακοποιημένο από τον ασυνείδητο και θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για το χτύπημα στο μάτι του. Εκτιμώ ότι το σκυλάκι θα μπορέσει να παραμείνει στη ζώη» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com η κτηνίατρος κ. Τσάγκου και αποκάλυψε ότι τελευταία τα κρούσματα κακοποίησης ζώων στην ευρύτερη περιοχή έχουν αυξηθεί επικίνδυνα.

« Αυτός που προέβη στον βασανισμό του άτυχου ζώου δεν μπορεί να λέγεται άνθρωπος.» – τόνισε η Αντα Παναγιωτοπούλου και πρόσθεσε ότι ένας άνθρωπος όταν φτάνει σε σημείο να βασανίζει με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο ένα ανυπεράσπιστο ζώο είναι φανερό ότι στο μέλλον θα έχει ανάλογη συμπεριφορά και προς το φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter