Ηλεία: Παραλίγο μακελειό – Κινδύνεψαν τέσσερα παιδιά!

Ηλεία: Παραλίγο μακελειό – Κινδύνεψαν τέσσερα παιδιά!

Το χάρο με τα μάτια της είδε μια οικογένεια, το βράδυ της Πέμπτης, όταν 29χρονος γείτονας επιτέθηκε πυροβολώντας αδιακρίτως στο σπίτι της, τραυματίζοντας μάλιστα τον πατέρα. Η παρ’ολίγον τραγωδία συνέβη σε συνοικισμό Ρομά, στα Σαβάλια της Ηλείας και ο δράστης συνελήφθη μετά από ενέδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονο,ς που είναι γείτονας του θύματος, βγήκε στο παράθυρο του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί, την ώρα που μέσα σε αυτό βρισκόταν το θύμα με την οικογένειά του και τα τέσσερα μικρά παιδιά του. Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκαν, καθώς πυροβολώντας στα «τυφλά» προς το κτίριο, τα σκάγια από το όπλο του 29χρονου διαπέρασαν την ξύλινη πόρτα και τραυμάτισαν τον 41χρονο στο χέρι την πλάτη και το κεφάλι. Την ώρα των πυροβολισμών το θύμα άρπαξε αγκαλιά τα τέσσερα παιδιά του και έπεσαν στο πάτωμα για να προστατευτούν.

Όταν κόπασε η μανία του δράστη κατάφεραν να βγουν έξω και ο 41χρονος να μεταβεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του δράστη που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος χτύπησε και τη σύζυγό του, η οποία αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στη μια τα ξημερώματα, οι άνδρες της Ασφάλειας μαζί με άλλες αστυνομικές δυνάμεις, συνέλαβαν το δράστη, μετά από ενέδρα που του έστησαν, ενώ βρήκαν και το όπλο της επίθεσης, το οποίο ήταν κλεμμένο πριν λίγες ημέρες από τα Καβάσιλα. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter