ΗΠΑ: Αγωγή κατά Τραμπ από Ελληνοαμερικανίδα (Video)

ΗΠΑ: Αγωγή κατά Τραμπ από Ελληνοαμερικανίδα (Video)

Η Σάμερ Ζερβός, πρώην παίκτρια του ριάλιτι σόου «the Apprentice», στο οποίο παραγωγός και παρουσιαστής μέχρι πρότινος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή εναντίον του, δύο μέρες πριν την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο λόγος που η Ζερβός προσφεύγει δικαστικά, είναι, όπως αναφέρει στην αγωγή της, το ότι «ο Τραμπ δεν παραδέχθηκε δημόσια την αλήθεια αναφορικά με τη σεξουαλική επίθεση του». Ο νέος πλανητάρχης έχει αρνηθεί δημοσίως οποιαδήποτε κατηγορία, ωστόσο δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις τελευταίες εξελίξεις.

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την Ζερβός, συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση, στη διάρκεια των γυρισμάτων της πέμπτης σεζόν του «the Apprentice», με τον Τραμπ να την φιλάει και να την θωπεύει συνεχώς. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, το ότι η αγωγή κατατέθηκε δυο ημέρες πριν την ορκωμοσία του είναι τελείως τυχαίο. «Έκανα όση υπομονή μπορούσα, αλλά πλέον δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Είναι ο καιρός να έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του. Οι γυναίκες δεν είμαστε υποσημείωση της Ιστορίας».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η Ζερβός ενημέρωσε την οικογένεια της για αυτά τα περιστατικά, αλλά δεν κινήθηκε νομικά, καθότι νόμισε πως ήταν «ένα λάθος, μια κακή στιγμή» και πως πίστευε ότι ο Τραμπ «θα είχε μετανιώσει και θα ένιωθε άσχημα για τη συμπεριφορά του». Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, αφότου κυκλοφόρησε το βίντεο στο οποίο ο Τραμπ μιλούσε σεξιστικά και υποτιμητικά για τις γυναίκες.

Η Ζερβός ξεκαθάρισε πως προτίθεται να αποσύρει την αγωγή χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο, αν απλά ο Τραμπ παραδεχθεί την ενοχή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter