ΗΠΑ: Έφυγε τελικά από το σπίτι των γονιών του, ο 30χρονος που έχασε τη δίκη (video)

ΗΠΑ: Έφυγε τελικά από το σπίτι των γονιών του, ο 30χρονος που έχασε τη δίκη (video)

Λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας που του είχε δοθεί από την εισαγγελέα, ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από το σπίτι .

Οι γονείς του 30χρονου , οι οποίοι είχαν λάβει δραστικά μέτρα για να τον κάνουν να αποχωρήσει από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη και να βρει επιτέλους μία εργασία, νίκησαν τη δικαστική διαμάχη την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. είχαν υποβάλει μήνυση σε βάρος του) και ο γιος τους επιτέλους «άνοιξε τα φτερά του» και έφυγε.

Το πρωί της Παρασκευής, τους είχε πει πως κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να πάρει πίσω τα παιχνίδια Lego του, με τα οποία έπαιζε όταν ήταν οκτώ ετών.

Ο πατέρας του δήλωσε πως δεν επέτρεψε στον γιο του να εισέλθει στο υπόγειο και να ψάξει για τα τουβλάκια και επέμενε πως θα του τα φέρει ο ίδιος.

Ο 30χρονος αφού αποχώρησε από το σπίτι των γονιών του δήλωσε πως δεν θέλει καμία επαφή ούτε με τη μητέρα του, ούτε με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το BBC, ο Ροτόντο θα μείνει για μία εβδομάδα σε σπίτι, το οποίο ενοικίασε μέσω Airbnb, στις Συρακούσες και έπειτα θα μετακομίσει σε έναν μακρινό του ξάδελφο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter