ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Έριν Μοράν

ΗΠΑ: Νεκρή βρέθηκε η ηθοποιός Έριν Μοράν

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Erin Moran, που ενσάρκωσε τη Joanie Cunningham στη διάσημη κωμωδία «Happy Days», βρέθηκε νεκρή, στο σπίτι της στην Ιντιάνα. Ήταν 56 ετών και η αιτία θανάτου δεν έχει καθοριστεί.

Μια δήλωση του σερίφη στην κομητεία Χάρισον αναφέρει ότι έλαβαν κλήση για μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν και όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο από όπου έγινε η κλήση, η ηθοποιός είχε πεθάνει. Οι αρχές πρόσθεσαν πως θα γίνει νεκροψία.

Η Moran άρχισε να παίζει σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές ταινίες πριν από την ηλικία των 10 ετών. Tο 1974 άρχισε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ηappy Days» μαζί με τον Ron Howard.

Το 1981, όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να κάνει μετά την ολοκλήρωση του σίριαλ «Happy Days», η Μoran είπε στο CNN: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μια ταινία, θα ήθελα πολύ να κάνω ένα θεατρικό». Λίγα χρόνια αργότερα είπε πως μετά το τέλος του σίριαλ είχε πέσει σε κατάθλιψη καθώς ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει και δεν είχε καθόλου προτάσεις. 

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και το 2012 είχε μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας της μετά από έξωση. Τα δύο τελευταία δύο χρόνια έγραφε την αυτοβιογραφία της που δεν εκδόθηκε όμως ποτέ.

Ο συμπρωταγωνιστής της Ron Howard, διάσημος σήμερα σκηνοθέτης, την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα γράφοντας πως θα τη θυμάται πάντα από τα γυρίσματα του σίριαλ και το γέλιο που σκόρπιζε. 

_x000D_
_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter