ΗΠΑ: Πλήρωσε τα τέλη ταξινόμησης με 300.000 σεντς! (Video)

ΗΠΑ: Πλήρωσε τα τέλη ταξινόμησης με 300.000 σεντς! (Video)

Είδε κι έπαθε ο Νικ Στάφορντ να βγάλει άκρη με την γραφειοκρατία του υπουργείου Συγκοινωνιών στην πόλη του, το Σένταλ Μπλαφ της Βιρτζίνια, προκειμένου να πληρώσει τα τέλη ταξινόμησης των δύο αυτοκινήτων του. Όταν επιτέλους τα κατάφερε, αποφάσισε να πληρώσει τους «βασανιστές» του με το ίδιο ή μάλλον με πολλά πολλά περισσότερα ίδια νομίσματα!

Ο Στάφορντ προσπαθούσε επί μέρες να μάθει από το υπουργείο για το πού έπρεπε να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα, ενώ δεν του έδιναν ούτε τον τηλεφωνικό αριθμό που ζητούσε. Έφτασε στο σημείο να κάνει και επίσημη αίτηση, σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου. Αφού του αρνήθηκαν άλλους εννέα αριθμούς, κατέθεσε τρεις μηνύσεις και αποφάσισε να πληρώσει το τέλος ταξινόμησης σε κέρματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τα τέλη ήταν 3.000 δολάρια και τα πλήρωσε με κέρματα του ενός cent, δηλαδή με 300.000 κέρματα, ενώ πλήρωσε άλλα 440 δολάρια, σε 11 άτομα, για να τον βοηθήσουν να σπάσει τα μασούρια με τα κέρματα. Επίσης, έδωσε 165 δολάρια για τις τρεις μηνύσεις που υπέβαλε στο υπουργείο Συγκοινωνιών και αγόρασε πέντε καρότσια για να μεταφέρει τα κέρματα, τα οποία του κόστισαν 400 δολάρια.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter