Η…παγκόσμια επανάσταση: Τριγμοί από το ντεμπούτο των φαβορί στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Η…παγκόσμια επανάσταση: Τριγμοί από το ντεμπούτο των φαβορί στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Καμία ομάδα από τα φαβορί, δεν έχει καταφέρει να προκαλέσει τρόμο στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το αντίθετο. Οι…μεσαίες εθνικές ομάδες, είναι εκείνες που δείχνουν πως στοχεύουν ψηλά, κάνοντας όνειρα για τη μεγάλη έκπληξη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ισπανική εφημερίδα Marca.

Μόνο η Γαλλία μπόρεσε να κερδίσει το παιχνίδι της και το έκανε με 2-1 εναντίον της Αυστραλίας χάρη σε ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ. Η ομάδα του Ντεσάμπ δεν ικανοποίησε και ο Γκριεζμάν κατέληξε αλλαγή. Είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά τώρα μπροστά τους είναι δύο δύσκολες ομάδες όπως η Δανία και το Περού.

Πορτογαλία και Ισπανία έδειξαν καθαρά τα χαρτιά τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τη δουλειά του. Οι Ισπανοί, ήταν καλοί, αλλά παρουσίασαν κάποιες αδυναμίες και λάθη που θα μπορούσαν να είναι αποφασιστικά στη συνέχεια.

Μέσι και Αργεντινή, που περιορίστηκαν στον ένα βαθμό, άφησαν την χειρότερη εντύπωση. Ο Λιονέλ φάνηκε ακόμα πιο μόνος από ότι πίστευε προηγουμένως. Μόνο ο Αγουέρο μπορεί να τον κάνει να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, ήταν εκείνη που έκανε το χειρότερο ξεκίνημα. Εχασε από το Μεξικό, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι μακριά από την ιστορική δυναμική που έχει συνηθίσει τους φιλάθλους. Η κατάρα του πρωταθλητή αρχίζει να αιωρείται πάνω από την ομάδα του Λεβ που θα έχει πρόωρο τελικό κατά της Σουηδίας.

Η Βραζιλία, πρώτη στα προγνωστικά, περιορίστηκε σε ισοπαλία, έστω κι αν είναι ένα αποτέλεσμα που συζητιέται πολύ. Η Σερβία αρχίζει να αμφισβητεί την κυριαρχία στον όμιλο της πέντε φορές πρωταθλήτριας κόσμου. Που με την σειρά της, σε αυτό το ξεκίνημα, επιβεβαίωσε ότι τα φαβορί στα χαρτιά, μπορούν εύκολα να…εξαφανιστούν όταν ξεκινάει η πράξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter