Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν τρεις ένοπλε ςληστείες

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν τρεις ένοπλε ςληστείες

Στην εξιχνίαση τριών υποθέσεων ενόπλων ληστειών που είχαν διαπραχθεί το 2014 και το 2016 στο Ηράκλειο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε μια περίπτωση κλοπής φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη μετακίνηση και διαφυγή τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τρεις Έλληνες 30, 36 και 48 ετών, καθώς και ένας πολίτης Αλβανίας 44 ετών με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και χρησιμοποιώντας τον αναγκαίο ανά περίπτωση οπλισμό (πιστόλι, συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ρόπαλο) ακινητοποιούσαν τους παθόντες και αφαιρούσαν από τις επιχειρήσεις ή τους ίδιους, διάφορα χρηματικά ποσά.

Οι δράστες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στις 12 Αυγούστου 2014 μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας 36χρονου και με την απειλή όπλων, πήραν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 71χρονου, το οποίο είχαν αφαιρέσει από περιοχή του Ηρακλείου και μετά την τέλεση της ληστείας το εγκατέλειψαν.

Στις 8 Αυγούστου 2016, με την απειλή όπλου πήραν από 65χρονο το χρηματικό ποσό των 23.150 ευρώ, ενώ διέφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία είχαν αφαιρέσει κατά το μήνα Ιούνιο 2016 από 33χρονο.

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2016, με την απειλή όπλων (συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και ρόπαλο), πήραν από ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter