Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονης – Κατάσχεση 244.755 προϊόντων «μαϊμού»!

Ηράκλειο: Σύλληψη 44χρονης – Κατάσχεση 244.755 προϊόντων «μαϊμού»!

Για διάθεση και πώληση πλήθους «μαϊμού» προϊόντων συνελήφθη στο Ηράκλειο 44χρονη ελληνίδα και οι αρχές κατέσχεσαν χιλιάδες προϊόντα με πλαστά σήματα γνωστών εταιριών.

Πρόκειται για την τρίτη περίπτωση εντοπισμού προϊόντων απομίμησης στην Κρήτη, μέσα στην εβδομάδα από την αστυνομία, η οποία δραστηριοποιείται την περίοδο αυτή στο πλαίσιο καταπολέμησης του παραεμπορίου και της διακίνησης των συγκεκριμένων παράνομων προϊόντων.

Την Πέμπτη το βράδυ οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 34.000 τεμάχια με κλιμάκιο του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Αττικής, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, του Τελωνείο Ηρακλείου και με την υπηρεσιακή συνδρομή το Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ηρακλείου. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 240.000 είδη απομιμητικών προϊόντων (υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, γυαλιά κ.λ.π.) σε αποθηκευτικούς χώρους της 44χρονης με την οικονομική ζημιά των δικαιούχων των σημάτων να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των πενήντα εκατομμυρίων (50.000.000) ευρώ, ενώ τα διαφυγόντα κέρδη θα ξεπεράσουν τα 150.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

  • 244.755 είδη (υποδήματα τσάντες, αξεσουάρ, αρώματα, γυαλιά ηλίου και οράσεως, ηλεκτρονικά είδη κλπ) διαφόρων επώνυμων εταιρειών,
  • 34.500 τεμάχια με πλαστά σήματα γνωστών εταιριών,
  • 3.828 κυτία συσκευασίας προϊόντων και κατάλογοι πώλησης απομιμητικών προϊόντων.

Επίσης κατασχέθηκαν 34.500 τεμάχια με πλαστά σήματα γνωστών εταιριών, 3.828 κουτιά συσκευασίας προϊόντων καθώς και κατάλογοι πώλησης των συγκεκριμένων προϊόντων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter