Ηρακλής: Επέστρεψε και πάλι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών – Απέχουν από την προπόνηση οι παίκτες

Ηρακλής: Επέστρεψε και πάλι ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών – Απέχουν από την προπόνηση οι παίκτες

Μπορεί την προπερασμένη εβδομάδα ο Ηρακλής να διευθέτησε τις οικονομικές του εκκρεμότητες και να ξαναπήρε πίσω τους βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί προσωρινά, όμως ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών επέστρεψε για ακόμη μία φορά στην Μίκρα…

Ο «Γηραιός» καλείται πάλι να διευθετήσει (εξόφληση ή διακανονισμός) τα οφειλόμενα που έχει σε δύο πρώην παίκτες του, τους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου, που είναι να παίρνουν συνολικά 23.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν βρει άμεσα λύση με τους δυο παίκτες, θα του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τη βαθμολογία και θα βρεθεί ξανά ένα βήμα από τον υποβιβασμό….

Στα όρια τους οι παίκτες

Και σα να μην έφθανε η απειλή αφαίρεσης βαθμών, ήρθε σήμερα και η αντίδραση των παικτών του Ηρακλή, που ζουν δραματικές καταστάσεις, αφού, όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, «δεν έχουν χρήματα ακόμα και για τις πιο απλές καθημερινές τους ανάγκες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού Ηρακλή, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σεβόμενοι τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας μας, όπως και τις υποχρεώσεις μας.

Ξεπερνάμε έως τώρα κάθε δυσκολία, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του αγώνα σωτηρίας του Ηρακλή, κάνοντας υπομονή, παλεύοντας, σε συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες. Ομως, σε όλα υπάρχει ένα όριο. Ακούμε εδώ και πολύ καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά, παραμένουμε απλήρωτοι.

Είμαστε άνθρωποι και δεν έχουμε πλέον χρήματα ούτε για τις απλές, στοιχειώδεις, καθημερινές ανάγκες μας. Κουραστήκαμε. Κάναμε υπομονή μέχρι σήμερα, ελπίζοντας ότι θα πάρουμε έστω ένα μισθό, αλλά, αποδείχθηκε ότι μάταια περιμέναμε, καθώς, απλώς, μας προσφέρθηκε ένα πάρα πολύ μικρό, εξευτελιστικό ποσό και για τους 30 ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίσαμε όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να σταματήσουμε να προπονούμαστε. Εάν δεν γίνει κάτι, ειλικρινά, θα βρεθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και για ό,τι ακολουθήσει, η ευθύνη δε θα είναι δική μας.

Δεν πάει άλλο. Όχι γιατί δε θέλουμε, αλλά, επειδή δεν αντέχουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter