Ηρώδειο: Ο Στινγκ πήρε τα σκούπα και καθάρισε τα νερά (video)

Ηρώδειο: Ο Στινγκ πήρε τα σκούπα και καθάρισε τα νερά (video)

Την αποθέωση γνώρισε ο Βρετανός καλλιτέχνης Στινγκ στο Ηρώδειο, όταν μετά την ξαφνική νεροποντή που καθυστέρησε την έναρξη της συναυλίας, βγήκε στη σκηνή με σκούπα για να βοηθήσει στον καθαρισμό του χώρου.

Ο ίδιος ευχαρίστησε για την αναμονή ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Ελλάδας για τη στάση της στο προσφυγικό λέγοντας ότι διδάσκει την Ευρώπη και τους δειλούς της ηγέτες, πολιτισμό.

«Οι Έλληνες μας έδειξαν πώς να αντιμετωπίζουμε τους πρόσφυγες όταν οι άλλοι άνθρωποι κατασκεύαζαν τείχη», δήλωσε νωρίτερα ο διάσημος Βρετανός καλλιτέχνης στα αποκαλυπτήρια ενός υφαντού έργου τέχνης, με ιδιαίτερο συμβολισμό και με την επιγραφή «Αγαπώ την Ελλάδα», που βρήκε στέγη στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο ο 67χρονος Στινγκ αποθεώθηκε στο ρωμαϊκό θέατρο κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας τις επιτυχίες του από την μακρόχρονη πορεία του: «Englishman in New York», «Message in a Bottle», «Fields of Gold», «Shape of my heart», «So lonely», «Roxanne», «Desert Rose», «Every breath you take», «Fragile» .

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter