Ηρωικός ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ηρωικός ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ούτε το αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου μία ώρα αγώνα δεν στάθηκε ικανό να διακόψει την ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ, που επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Μυστακίδης στο 62΄ σημείωσε το μοναδικό γκολ για τον ΠΑΟΚ που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 32΄ λόγω αποβολής του αρχηγού Αθανασιάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες (64’ Ρότσα), Μύγας (40’ Κουτρουμάνος), Ρότσα, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (77′ Ντιέγκο Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας (75′ Κάνιας), Μπίσεσβαρ (63’ Μαλεζάς), Κάμπος (40’ Μυστακίδης), Κλάους.

Τα άλλα παιχνίδια:

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι σε αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λε Ταλεκ στο 60΄ αλλά στις καθυστερήσεις (90+4΄) ο Κόντε έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στους Ηπειρώτες.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν από το ημίχρονο (39΄ Τουράμ) ο Πλατανιάς νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην Κρήτη και «έπιασε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 7η θέσ. Τα γκολ της ανατροπής πέτυχαν οι Βάντερσον (48΄) και Μανούσος (84΄-πέναλτι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter