Ιατροδικαστής: Η Δώρα δέχτηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι – Το ξέσπασμα του πατέρα της

Ιατροδικαστής: Η Δώρα δέχτηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι – Το ξέσπασμα του πατέρα της

Φρικτά είναι τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση για τη στυγνή δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε πισώπλατα στο Β΄Νεκροταφείο, στα Πατήσια.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστή που τη διενήργησε, Σωτήρη Μπουζιάνα, η 32χρονη γυναίκα δέχθηκε 14 μαχαιριές σε πλάτη, πνεύμονα, θώρακα και καρδιά, ενώ είχε και τραύμα από μαχαίρι στο μάγουλο και ο δράστης τη χτύπησε με γροθιά στο δεξί μάτι.

Οι αμυχές που βρέθηκαν δείχνουν ότι η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά δεν τα κατάφερε…

Οι αρχές εστιάζουν το ενδιαφέρον τους και στο γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε κοντά της η τσάντα της.

Η οργή του πατέρα: «Υποθέσεις του ΣΔΟΕ πίσω από τη δολοφονία»

Ο πατέρας της, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, θεωρεί βέβαιο ότι το κίνητρο της δολοφονίας του παιδιού του συνδέεται με το αντικείμενο της εργασίας της ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής.

«Πρέπει να βγει το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις είχε το παιδί στα χέρια του» λέει ο πατέρας της. Ο ίδιος συνδέει τη δολοφονία με τις υποθέσεις που χειριζόταν. Στην ερώτηση αν είχε δεχθεί απειλές απάντησε -έμμεσα- πως οι άνθρωποι που δουλεύουν σε τέτοια πόστα (δέχονται απειλές). Σημείωσε όμως πως δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο, τελευταία. 

Σύμφωνα με τον πατέρα της, η 33χρονη χειριζόταν ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις, όπως η λίστα Λαγκάρντ. «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ κι άλλες 5 – 6 λίστες, απ’ ότι μου είχε πει το παιδί το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της, ζητώντας ταυτόχρονα από το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει όλα όσα είχε αναλάβει στην υπηρεσία της η κόρη του, θεωρώντας ότι εκεί “κρύβεται” το κίνητρο της δολοφονίας. «Είναι πληρωμένοι δολοφόνοι… Το ΣΔΟΕ να βγει σήμερα στον ελληνικό λαό και να πει ποιος “έφαγε” το παιδί μου».

Τι λέει η Αστυνομία:

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ». Αυτό αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στα Άνω Πατήσια, απαντώντας στην ουσία στις δηλώσεις, νωρίτερα του πατέρα του θύματος.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Σημειώνεται ότι η Δώρα πήγαινε τακτικά στο νεκροταφείο, καθώς πρόσφατα είχε χάσει αγαπημένο της πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η 32χρονη εργαζόμενη στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter