Ιβάν Σαββίδης: «Για 90 χρόνια το σύστημα δούλευε για τα συμφέροντα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»

Ιβάν Σαββίδης: «Για 90 χρόνια το σύστημα δούλευε  για τα συμφέροντα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»

Για όλους και όλα μίλησε ο Ιβάν Σαββίδης στην κάμερα της NOVA, λιγο μετά τον τέταρτο τελικό της Α1 βόλει των ανδρών στην Πυλαία, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και αφού σχολίασε τον τελικό, πέρασε στην επίθεση σε ο,τι έχει να κάνει με μια πιθανή αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, ενώ έβαλε για πρώτη φορά στο «κάδρο» και τον Παναθηναϊκό, ίσως γιατί οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για «σφαγή» στον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα.

Είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου»:

«Δυστυχώς αναγκάζομαι να μιλάω για τα δικαστικά, μερικές φορές μου φαίνεται αστείο και αισθάνομαι ντροπή γι’ αυτούς, ενενήντα χρόνια δούλευε το σύστημα στα συμφέροντα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Έχει τόσο βαθιές ρίζες που σήμερα δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάποιες ενέργειες και αυτό είναι αστείο.

Σήμερα έχουμε πραγματικά δεδομένα και αυτά λένε ότι με τον ΠΑΟΚ πρέπει να μιλούν με σεβασμό, πρέπει να σέβονται την άποψη του ΠΑΟΚ και να μιλούν στον πληθυντικό. Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν, με εμπλέκουν σε κάτι πολιτικά παιχνίδια, δεν βρίσκω λόγια, για ποιο λόγο το πολιτικό σύστημα μπορεί να φοράει κόκκινα κασκόλ και δεν μπορεί κανένας υπουργός να φορέσει ασπρόμαυρο κασκόλ. Αν το δικαστικό σύστημα δείξει σεβασμό στο νόμο αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν. Εμάς πάντα μας τιμωρούσαν και εμείς δεχόμασταν αυτή τη τιμωρία, μας έχουν αφαιρέσει εννιά πόντους, μας έχουν αφαιρέσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη σεζόν ξεκινήσαμε με μείον τρεις βαθμούς αλλά ποτέ δεν κλάψαμε. Αυτοί τώρα γιατί κλαίνε;

Στον τελικό του Κυπέλλου πρέπει το Σάββατο να πάμε με καλή διάθεση, θέλω να απευθύνω το λόγο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κοιτώντας στα μάτια τους να μη δεχτούν τις προβοκάτσιες, το ματς είναι πολύ σοβαρό, πρέπει να είμαστε μια γροθιά και να δούμε τη δύναμή μας.

Το Σάββατο θέλω εμείς όμορφα και σωστά και πάρουμε την κούπα και να τη φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Τα τρομακτικά πράγματα που έμαθα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό σαν άνθρωπο με αγγίζουν, μη σκοτώνετε ο ένας τον άλλο, κοστίζει και αξίζει πολύ περισσότερο και δεν μπορούμε να διορθώσουμε τα χθεσινά γεγονότα. Το παιδί ήρθε από την Κύπρο και έγινε αυτό που έγινε. Εμείς παρακολουθούμε τα γεγονότα, και με κάθε ενέργειά μας και πράξη μας θα δείχνουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και τα συμφέροντα κάθε μέλους μας είναι και δικά μας συμφέροντα.

Βεβαίως θα στεναχωρηθώ αν συμβεί κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά πιστεύω απόλυτα πώς θα είμαστε όπως και με τον Παναθηναϊκό. Ο καημένος ο διαιτητής, καημένος γιατί στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκαναν λάθος και σε εμάς, ακόμα υπάρχουν υστερίες και δάκρυα στην Αθήνα λες και δεν είχαμε δει πώς έκαναν λάθη στο παρελθόν ή και σήμερα. Πολύ ψύχραιμα πρέπει να ξεπεράσουμε και αυτό»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter