Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ ένωσε πράσινους, κόκκινους, κίτρινους

Ιβάν Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ ένωσε  πράσινους, κόκκινους, κίτρινους

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, που στέρησε από τον «δικέφαλο» την έξοδο του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ξέσπασε κατά “πράσινων, κόκκινων και κίτρινων που ενώθηκαν κατά της ομάδας του»

Είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα:

“Να κάνουμε ανάλυση των λαθών, να θέσουμε νέους στόχους και να ορίσουμε τους τρόπους επίτευξης. Ο στόχος της σεζόν δεν έχει επιτευχθεί, αλλά είναι το ποδόσφαιρο έτσι. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το Κύπελλο δικαιολογημένα κι αδικαιολόγητα χάσαμε την πρόκριση στο Champions League.

Να συγχαρώ την ομάδα που πήρε την πρόκριση, αλλά δεν τελειώνει η ζωή. Θα υπάρχει η φάση, όπου πρέπει να προετοιμαστούμε και να διεξαχθούν οι εκλογές για να φύγουμε από αυτή την απαράδεκτη διαιτησία που είδαμε σήμερα. Όσοι αντιλαμβάνονται, κατάλαβαν ότι δεν είμαι χαλίφης. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γίνω, απλά δεν έχω τέτοιες αρχές.

Η ομάδα των διαιτητών δούλεψε πολύ δυνατά για το δικό του χαλίφη. Ήρθαν με στόχο, αντιλαμβάνομαι ότι όταν θέλουν να σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ βάζουν αυτόν τον διαιτητή, αλλά εκτιμώ ότι η καριέρα του έχει ολοκληρωθεί. Έχω αρκετές ικανότητες για να τον στείλω στη σύνταξη. Δεν θέλω τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν αγωνιστικό χώρο, ούτε να σφυρίζουν τον ΠΑΟΚ. Έχω μια παράκληση, σφυρίξτε αυτά που θέλετε, αλλά εάν είναι τυφλοί να μην σφυρίζουν.

Χάσαμε την πρόκριση νωρίτερα από σήμερα. Υπήρχε το κενό μετά τον τελικό του Κυπέλλου και μετά υπήρχε ψυχολογική πίεση και απειλές σωματικής βίας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι εδώ είναι ζούγκλα, αλλά αυτό το κοκτέιλ των Αθήνων… Βλέπετε ποια είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ. Ένωσε πράσινους, κόκκινους, κίτρινους. Ήταν εχθροί κι ενώθηκαν.

Όλα τα όργανα που πρέπει να ξέρουν. Δεν θα ήθελα να κάνω σχολιασμούς, να λέω κάποια ονόματα, επειδή το θέμα βρίσκεται στη διαδικασία μελέτης. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι ότι θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.

Όλα και τα πολιτικά κόμματα θα ενωθούν, έχω ακούσει ένα αστείο πράγμα στο ράδιο, κάποιος πήρε τηλέφωνο σε ένα σταθμό και είπε εγώ είμαι κομμουνιστής αλλά θα ψηφίσω υπέρ ΝΔ για να μην έρθει ο Σαββίδης. Ακόμη και πολιτικά κόμματα που ήταν εχθρικά, ενώνονται. Να συγχαρούμε τη ΝΔ γιατί έχει αποκτήσει ψηφοφόρους κομμουνιστές, είναι δοκιμασία που πρέπει να περάσουμε. Δεν θα επικεντρωθώ στις απειλές, δεν είναι ότι δεν έχουν ουσία. Όλα τα όργανα που πρέπει να τα γνωρίζουν, τα γνωρίζουν.

Εμείς με τη διαδικασία ενίσχυσης του ΠΑΟΚ, σταματήσαμε να ασχολούμαστε με αυτή τη διαδικασία. Ήμουν πολύ αγχωμένος μην συμβεί κάτι με τον Γλύκο. Είδατε ότι τερματοφύλακας ήταν το λάθος, αλλά περιμέναμε την ολοκλήρωση της σεζόν για να ενισχυθούμε. Εάν σήμερα σκεφτόμασταν να ενισχύσουμε τον Γλύκο, σήμερα θέλουμε να ενισχυθούμε γενικά.

Βεβαίως θα μελετήσουμε με ποιους παίκτες θα ενισχυθούμε, βεβαίως θα κάνουμε την ανάλυση κατά πόσο η ομάδα των προπονητών μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Ο προπονητής βρίσκεται κάτω από την ψυχολογική πίεση μου είπε ένας από αυτούς ότι ο αδερφός μου έχει παιδιά κι εγώ έχω παιδιά. Χθες όταν κάναμε το Δ.Σ πρότεινα σε όλους όσους βρίσκονται σε κατάσταση πίεσης και φόβου ότι μπορούν να αποχωρήσουν. Η ψυχολογική βία και πίεση δεν μειώνεται από τα λόγια. Ενίσχυσα την ασφάλεια τη δική μου και των παιδιών μου, στις γυναίκες της οικογένειάς μου απαγόρευσα να έρθουν στην Ελλάδα. Να ασχοληθεί η πολιτεία, εάν ασχοληθώ εγώ δεν θα αρέσει σε κανέναν. Έχω ενισχύσει την ασφάλειά μου με εν ενεργεία αστυνομικούς, όταν βγήκα από τη Super League (Δ.Σ), δέχθηκα ερώτηση, είπα ότι γεννήθηκε στη Σάντα και συνιστώ σε όλους να μελετήσουν την ιστορία.

Κακώς ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι. Εγώ ήμουν στο ανώτερο σημείο του κύματος, όταν αυτό το κύμα με πετούσε, δεν ήταν τυχαίο ότι με πέταξε στην Τούμπα. Βρήκα τον εαυτό μου εδώ. Δεν θα μπορούσα να βρω τον εαυτό μου σε άλλα χρώματα. Παρόλα αυτά, θέλω να συγχαρώ την ομάδα που θα πάει στο Champions League. Και στους αγώνες του Champions League θα είμαι φίλαθλος των ελληνικών ομάδων, κι αυτό γιατί πρέπει να ανεβάσουμε το στάτους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι ανταγωνιστές μας εντός Ελλάδας, ενώ εκτός Ελλάδας είμαι φίλαθλος του γιατί εκπροσωπούν την Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσοι θα με καταλάβουν όταν ο Ολυμπιακός έχασε από την Μπεσίκτας. Είμαι πολύ χαρούμενος, συνειδητοποιώντας ότι ο ΠΑΟΚ ένωσε πράγματα που δεν ενώνονταν. Του χρόνου πάμε για το πρωτάθλημα”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter